Landskampe i Odense

Europamestrene
indtager Odense

Odense byder på topbordtennis.

– Vi er stolte over at kunne tilbyde bordtennis i verdensklasse, siger sekretariatschef Erik J. Mogensen fra Sport Event Fyn efter de danske europamestre i bordtennis har valgt Odense som hjemby for de sidste to kvalifikationskampe til Europamesterskaberne næste år i Beograd.

– Vi har flere store klubber i Odense med mange talenter, og det glæder os meget at Triton og OB sammen med Sport Event Fyn kan præstere bordtennis af bedste kaliber. Vi husker jo EM triumfen i Århus i 2005 og vi ser frem til to landskampe på højt internationalt niveau siger Erik J Mogensen, der hermed understreger, at Odense satser på at få internationale sportsbegivenheder til byen.

Michael Maze, Martin Monrad og Finn Tugwell skal møde Norge og Slovakiet på den kommende hjemmebane.i Odense

De to landskampe mod Norge den 26. september og mod Slovakiet den 9. januar spilles begge i Hunderuphallen.TV kanalen DK 4 transmitterer landskampen mod Norge. Danmarks sidste kamp mod Belgien spilles på udebane den 21. november

-Vi glæder os til at spille i Odense, siger sportschef Peter Sartz. Det er en by med et godt bordtennismiljø, hvor vi er sikre på stor opbakning. Det er samtidig nogle af de eneste gange, man vil kunne se de danske spillere i aktion på hjemmebane. Derfor glæder vi os til kampene i Odense.

Danmark er i indledende pulje sammen med Belgien, Slovakiet og Norge. Danmark har vundet 3-0 over Belgien på hjemmebane , 3-0 over Norge på udebane og tabte 2-3 til Slovakiet på udebane, hvor Danmark måtte spille uden Michael Maze. Den endelige placering afgører seedingen til EM, der spilles i marts i Beograd.

Nærmere oplysninger
Erik Mortensen Sport Event Fyn 30 59 2448

Arne Madsen DBTU 21 70 49 28

Venligst

DBTU

———-