BTK 61 uden pointtab

BTK 61 kan holde jul på toppen af danske damebordtennis efter en halvsæson uden pointtab i damernes bedste række.

Roskildeholdet stillede i weekenden op uden Pia Finnemann, men Janne Jensen, Christina Frost og Christina Jessen vandt alligevel alle tre kampe uden det store besvær.

Vedbæk er toer efter 1. halvdel, og Ballerup treer, hvorefter der er et både point- og styrkemæssigt spring ned til de nærmeste forfølgere. Begge disse hold er (også) et niveau over de øvrige, og er stensikre på slutspilspladserne!

Frem Sakskøbing, Sisu/MBK og Ballerup II ligger indenfor blot ét point på de næste pladser – jeg tror mest på århusianerne til slutspillet, hvis de vel og mærke stiller stærkest op i alle kampe i 2007!

BTK 61 II har stadig deres første point til gode, og får det svært også i 2. halvdel – Team Hørning og Randers Freja ser ud til at skulle kæmpe om den ikke-direkte nedrykningsgivende 7. plads – her tør jeg ikke komme med et bud.

På spillersiden overskygger Vedbæks Eldijana Bentsen alle, og er ubesejret i sine 24 kampe. Janne og Finne (BTK 61) har kun tabte til Bentsen – den største positive overraskelse er efter min mening Frems Sabine Borre Larsen med en score på 19-5…

26.11
Sæsonens anden damesamling bliver i denne weekend afviklet i Gl. Rye, hvor den lokale 1. divisionsklub; Silkeborg BTR er værter.

BTK 61, Vedbæk og Ballerup har sat sig på tre af de fire slutspilsplaceringer – førstnævnte har maximumpoints og de regerende danske mestre fra Roskilde fører også efter 1. halvdel af denne sæson.

Der er ingen af topholdene, der mødes i weekenden – til gengæld er der nogle af nedrykningskandidaterne, der tørner sammen.

Lørdag mødtes sidste sæsons semifinalister; Team Hørning og Ballerup II – og det blev københavnerne, der trak det længste strå med en sikker sejr på 7-3.

Pernille Borgstrøm slog sin navnesøster Søndergaard med 3-0 i en kamp Ballerup dominerede fra 2-2, hvor de trak fra til 7-2.

Oprykkerne fra Frem Sakskøbing vandt to vigtige sejre over bundproppen BTK 61 II hhv. co-oprykkerne Randers Freja, og ligger efter 1. halvdel langt fra nedrykningen på den sidste slutspilsplads.

Sabine Borre Larsen vandt samtlige seks singler, og er den primære grund til lollikkernes succes – Sabine har p.t. kun tabt kampe til de to tophold fra BTK 61 og Vedbæk…

Find “alt” om landets bedste bordtennisrækker under Elitedivisionerne, hvor der bl.a. er links til kampprogrammer, stillinger og toplister, m.v.

FOTO: BTK 61′ DANSKE MESTRE 2006

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk