SISU/MBK – Virum 6 – 3

SISU/MBK på tavlen

SISU/MBK – VIRUM 6 – 3
Overraskelsen kom som en tidlig julegave og SISU’s herreelitedivision, fik slettet et trist rundt nul fra statistikken mod medaljeaspiranterne fra Virum.
Først lignede det endnu en ensidig affære med Virum bag styrepinden og SISU-drengene i defensiven, et halvt til et helt skridt efter. Ti minutter inde i kampen stod der 0 – 2 på lystavlen og ingen vundne SISU-sæt at skrive hjem om. Thomas Kjeldgaard tabte klart til Martin Bremer, der til tider var mere i offensiven end Thomas på trods af det ellers defensive udgangspunkt. På det andet bord var det også 0 – 3 og ud af røret, da Ulrik Marcussen lignede en der stadig havde en del af den foregående aftens Kashmir koncert siddende i kroppen mod Mikkel Hindersson.

Hvem sagde gammel?
Herefter var det tid til en anden melodi for de fremmødte tilskuere i SISU’s aula. Torben Rasmussen, der havde trænet ca. 30 minutter siden 0 – 6 nederlaget til Køge – altså de 30 minutter han brugte på indspil inden kampen! Lod hardhitter David Hindersson, skyde sig selv i sænk og hjembragte første pind på SISU-kontoen efter en 3 – 0 sejr. Samtidig krydsede to af de mest rutinerede kræfter i elitedivisionen Henrik Vendelbo og Claus Pedersen klinger, på det andet bord og for anden gang i sæsonen blev det en 3 – 2 sejr til CP – manden med skæg og briller, der ikke er julemanden!
Med i kampen igen og med en doubleopstilling der kunne ligne en deling lugtede det for første gang i sæsonen lidt af point. Den søde lugt blev kun kraftigere da Torben og Claus hev en 3 – 1 sejr i land samtidig med at Ulle havde fået rystet Kashmirsangene af sig og førte andendoublen til en overraskende sejr mod Vendelbo og Hindersson den unge.
Dagens præstation blev herefter serveret af CP, der på stabilt og rutineret spil fik Mikkel Hindersson i sækken, på trods af en brændt matchbold i fjerde sæt og derved bragte matchen på 5 – 2. Ulle havde samtidig øjnene rettet mod sejr på bort to – lige indtil Vendelbo bragede en bold bag ryggen og herfra var det som om Kasper Ejstrup (forsanger for Kashmir red.) igen sang søde sange i Ullemandens øre og Vendelbo kunne notere en sikker sejr på Virumkontoen.
Sidste sejr ved 5 – 3 lod vente på sig, men da David Hindersson, efter at have overlevet matchbolde i fjerde sæt, måtte strække våben, på en dag hvor meget lidt lykkedes for ham mod Thomas Kjeldgaard, var sæsonens første SISU-sejr i hus. Fortjent på en dag hvor spil og held hang bedre sammen end længe for SISU drengene med CP i spidsen, samtidig med at Virums tropper ikke viste sig fra deres bedste side.

Forfatter: sisu/mbk