Favoritsejre

Der var favoritsejre i alle lørdagens kampe i herrernes elitedivision, mens der i fredagens ene kamp var en (lille) overraskelse, da Esbjerg ude slog Virum-Sorgenfri…

Kun i kampen mellem Brønderslev og Hillerød var der for alvor spænding, da HGI tvang hjemmefavoritterne ud i den afgørende double, som blev vundet af hjemmeholdet, der dermed vandt holdkampen med 6-5.

Gæsternes Hou Yu Huang og Henrik Åkesson vandt som de eneste begge deres singler – HGI førte 4-3 inden de sidste singler. For BI vandt alle spillere en single hver – Morten Knudsen/Kim Høgsberg vandt både den ordinære double + den afgørende med 3-0.

Lørdagens øvrige kampe gav alle favoritsejre – Køge Bugt, BTK 61 og Esbjerg vandt alle pligtsejre.

Esbjerg fik dermed sin anden sejr på to dage – fredag aften var det blev til udesejr over Virum-Sorgenfri, der hjemme tabte 4-6 til vestjyderne, der søndag kan fuldende weekendens hattrick i kampen mod HGI.

Weekendens resultater i herrernes elitedivision:

Fredag
19:00 – Virum-Sorgenfri v Esbjerg: 4-6
Lørdag
14:00 – Brønderslev v Hillerød: 6-5
14:00 – Esbjerg v Københavns BTK: 6-0
14:00 – Sisu/MBK v Køge Bugt: 1-6
15:00 – Virum-Sorgenfri v BTK 61: 3-6
Søndag
09:30 – Sisu/MBK v Københavns BTK
11:00 – Esbjerg v Hillerød
12:00 – Brønderslev v Køge Bugt

Søndag mødes Brønderslev og Køge Bugt, der er en kamp mellem rækkens nr. 1 og 2, og som måske kan afgøre hvem der vinder grundspillet – Sisu/MBK og Københavns BTK mødes i hvad der kan blive kampen om at undgå sidstepladsen i grundspillet…

Brønderslev v Køge Bugt spilles søndag kl. 12.00 i BI-centret i Brønderslev

Læs mere om kampene i løbet af weekenden, og find “alt” om herrernes bedste bordtennisrække under Elitedivisionerne, hvor der bl.a. er links til kampprogrammer, stillinger og toplister, m.v.

FOTO: HGI & BI

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk