Sverige misser EM

De danske europamestre har kvalificeret sig til slutspillet i den bedste gruppe ved Europamesterskaberne i Beograd i marts måned.

Det er klart før den sidste runde i Europaligen tirsdag aften, hvor Danmark møder Slovakiet i Hunderuphallen i Odense, kl. 19.00.

Danmark har vundet den indledende pulje, medens de tre øvrige hold kæmper hårdt om ikke at rykke ned. Belgien , Norge og Slovakiet har alle 7 points, før sidste runde

I pulje B er der sket den kæmpeoverraskelse at det mest vindende hold gennem tiderne Sverige ikke kan nå at kvalificere sig til slutrunden ved EM. Holdet ligger sidst i gruppen efter Kroatien, Østrig og Grækenland .

I den sidste kamp møder Kroatien hjemme Sverige, medens Østrig hjemme møder Grækenland.

I gruppe C er Tyskalnd og Rumænien klar til slutrunden medens Polen og Ungarn kæmper om den sidste plads. Tyskland møder hjemme Ungarn og Polen møder hjemme Rumænien. Mon ikke polakkerne bliver det sidste hold, der kvalificerer sig til EM.

I den sidste gruppe fører Tjekkiet foran Rusland, Hviderusland og Spanien. I sidste runde møder Hviderusland hjemme Spanien og Rusland møder Tjekkiet. Spanien skal vinde 3-1 i Hviderusland for at klare sig fri af nedrykning.

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk