Esbjerg konsoliderede sig

Esbjerg BTK vandt som ventet semi-lokalopgøret mod Sisu/MBK – resultatet i Århus blev 2-6.

Mads-Peter Jannings og Carsten Egeholt vandt begge deres to singler for EBTK – Torben Rasmussen vandt en enkelt single for hjemmeholdet.

Med sejren konsoliderede Esbjerg sin tredieplads i rækken, mens Sisu/MBK hænger fast i bunden…

12.01
Virum-Sorgenfri vandt torsdag aften lokalderbyet mod Hillerød GI og sikrede sig dermed næsten definitivt en slutspilsplads – HGI besidder også en sådan i øjeblikket, men har kun et point ned til nedrykningsspilspladserne.

– slutresultatet blev 3-6 efter gæsterne havde ført med 5-0!

Vinderholdets Mikkel Hindersson slog Hou Yu Huang i allerførste kamp (3-2) i en kamp der var set frem til med spændning i det nordsjællandske – men tabte senere til Henrik Laxby.

Topscorer i kampen blev Virum-Sorgenfris i elitedivisionssammenhæng tilbagevendte Silas Friby, der vandt begge sine singler i sit ED-come back.

Hos damerne spillede de to Balleruphold deres indbyrdes opgør – og førsteholdet vandt trods en ikke optimal opstilling og et par overraskende resultater undervejs.

Det var undtagelsesvis de unge hos Ballerupholdene, der stjal billedet – Julie Thomsen vandt alle tre singler for førsteholdet, mens Christina Refstrup vandt to for II’erne (over Joan Larsen og Michelle Nielsen).

Læs mere om kampene i løbet af weekenden, og find “alt” om Danmarks bedste bordtennisrækker under Elitedivisionerne, hvor der bl.a. er links til kampprogrammer, stillinger og toplister, m.v.

FOTO: ESBJERG BTK

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk