Brønderslev vinder af grundspil.

Fredag aften besejrede Brønderslev klart Sisu/Mbk med 6-1. Kampen tog 80 minutter og det var kun Torben Rasmussen der formåede at vinde en kamp for Aarhus mandskabet. Han besejrede Rasmus Jespersen med 3-1 i sæt. Claus Pedersen vandt et sæt mod Morten Knudsen ellers var de resterende kampe 3-0 i Bi´s favør.

Anderledes spænding var der i kampen lørdag mellen Brønderslev og Virum, hvor holdene fulgtes pænt ad, dog med et lille overtag til BI.BI fører 3-1 inden doublerne, men det kunne nemt have været 2-2, da Mikkel Hindersson i femte sæt førte 5-2 mod Daniel Fynsk, hvorefter Daniel tager 8 bolde i træk og herefter lukker kampen. der går en double til hvert hold og Mikkel vinder over Morten, hvorefter Martin Bremer slår Rasmus knebent og Kim Høgsberg lukker kampen med 3-1 over Silas.De store spillere for BI er Kim og Daniel med 2 sejre, medens alle Virum spillere undtagen Vendelbo får en sejr.Altså 6-4 til BI.

Med disse 2 gevinster vinder Brønderslev grundspillet i elitedivisionen for herrer og er klar til semifinalerne. Brønderslev har vundet 12 kampe og kun tabt en enkelt holdkamp.

Forfatter: brønderslev