Verdens bedste legetøj!

Bolden er verdens bedste legetøj!!!

10 kursister fik i aftes ny inspiration til bordtennistræningen, da de på ’legekurset’ i Vejle blev præsenteret for alternative tilgange til det færdige bordtennisspil.

Flere kendte opvarmningsøvelser havde fået ’et elegant twist’ og var pludselig blevet bordtennis relaterede øvelser, der på én gang sikrede sved på panden og smil på læben. Øvelsernes placering i træningen samt differentiering af sværhedsgraden til forskellige målgrupper blev diskuteret med instruktør Claus Wandall Hansen.

Dernæst gennemgik deltagerne, der repræsenterede klubberne Billund IF, Horsens KFUM, Silkeborg KFUM og Thorsø-Tungelund IF, en trinvis begyndertræning med hovedvægt på det legende element, fodstillingen og placeringen i forhold til bolden m.v.

Der var nye idéer og alternative vinkler på bordtennistræningen til alle deltagere, som kunne tage hjem med værktøjskassen fyldt op med ny inspiration.

Der afvikles et tilsvarende  Legekursus (pdf) i Køge d. 26. februar – følg linket for at læse mere (tilmeldingsfristen er 21. februar).

FOTO: LEGEUNDERVISNING I VEJLE

Forfatter: Jakob Staun
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.staun@dbtu.dk