Sejr til Metz og Mons

Martin Monrad fortsatte tirsdag de gode DM-takter, da han vandt begge sine kampe i Metz’ udesejr over St. Denis (2-4).

Mons slog engelske Alexander Perry med 3-0 og franske Cedric Mirault med 3-1, og havde dermed stor andel i sin klubs sejr, der løftede Metz en enkelt plads op i tabellen til nr. 6.

Levallois med Michael Maze tabte både tirsdagens kamp mod Istres (4-2) og førstepladsen i rækken – og dette trods en føring på 2-0.

Maze slog Chang Yen Shu fra Taipei med 3-2 efter både 0-1 og 1-2 (afgørende sæt blev 13-11), men tabte til den franske veteran Christophe Legout med 2-3 efter dansk føring på 2-1.

Finn Tugwell og Cestas tabte 4-0 til det nye tophold; Hennebont – Finn tabte til græske Kalinikos Kreanga med 2-3 (efter bl.a. 8-8 i femte sæt) og til polske Daniel Gorak.

“Jeg føler ikke jeg havde nogen marginaler på min side – præcis som ved DM i weekenden”, udtaler en skuffet dansker fra Frankrig, der sammen med Cestas dumpede en enkelt plads i tabellen til nr. 7.

Der spilles igen i Pro A allerede næste tirsdag, hvor Maze & Co. kan tilbageerobre førstepladsen, når der er topopgør mod Hennebont – kampen spilles på Levallois’ hjemmebane i Paris…

Se alle spillertrupper i Pro A 2006/07. – og læs “alt” om den bedste franske liga under Links -> Resultater & Statistik

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk