Werder Bremen tæt på…

Efter weekendens runde i 2. Bundesliga er Werder Bremen med Allan Bentsen og Mads Sørensen tæt på oprykning til den bedste række, som de rykkede ned fra i sidste sæson.

WB vandt som ventet deres ene kamp i weekenden – det blev 9-2 over DJK Germania Holthausen, hvor de to danskere gjorde rent bord med fire sejre i lige så mange kampe.

De nærmeste forfølgere og udfordrere til oprykningen; Borussia Dortmund tabte hjemme overraskende til netop Holthausen med 7-9, og dermed er danskerklubben fra Bremen snublende tæt på, hvor der kun behøves et enkelt point i de sidste tre kampe for matematisk at sikre oprykningen til det fine selskab.

Det andet danskerhold i rækken; Hamburger SV vandt begge deres kampe i weekenden – lørdag 9-6 hjemme over TTS Borsum, og søndag ude over Post SV Hagen med de samme cifre.

De to danskere; Christian Larsen og Christoffer Petersen vandt hver to singler + begge doubler i de to kampe – Christoffer måtte udgå i søndagens kamp med en formodet skade.

Hos damerne fik SV Böblingen med Mie Skov et “æg” på hjemmebane mod topholdet i 1. Bundesliga; 3B Berlin Tischtennis – i 2. Bundesliga tabte SG Marßel Bremen uden Anne Cathrine Bomann med 4-6 til TTC Troisdorf II, og rykkede dermed en enkelt plads ned i tabellen til nr. 3…

Se resultater, stillinger m.v. under Links -> Resultater & Statistik, og besøg “udlandsdanskernes” klubhjemmesider under Klubber & Spillere

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 10