To vindere – en taber

Der er to pladser til elitedivisionen på spil, når der i weekenden spilles play off til herrernes bedste række – tre hold spiller om de to pladser i Hillerød.

”1. halvleg” spilles lørdag, hvor vinderne af de to 1. divisioner; OB fra Vest og Dragør fra Øst mødes om én plads.

Vinderen rykker op i elitedivisionen, mens taberen får endnu en chance i ”2. halvleg” mod vinderen af nedrykningsspillet i elitedivisionen; Sisu/MBK – denne kamp spilles søndag.

OB er (svage) favoritter til at tage den første plads, men Dragør bliver på ingen måde en nem modstander – de råder bl.a. over rækkens (formodede) bedste spiller; svenske Cyprian Asamoah.

Fynboerne har et meget homogent hold med Mikael Mathiasson i spidsen for et overvejende svensk mandskab, der vandt vestkredsen uden pointtab – dette siger foruden noget om OB’s styrke også noget om niveauet i kredsen.

Taberen af lørdagens opgør møder Sisu/MBK, der vandt nedrykningsspillet efter to tætte opgør (mod Københavns BTK) – det ligner et åbent opgør, hvor modstanderen fra 1. division trods alt må være svage favoritter.

Århusianerne, med superveteranen Claus Pedersen i spidsen, har dog haft et par gode resultater i den nu næsten forgangne sæson – bl.a. slog de undervejs i elitedivisionens grundspil de nu semifinale-deltagende Virum-Sorgenfri på hjemmebanen i Århus C.

Der spilles kl. 13.00 lørdag og kl. 11.30 søndag, så læg vejen forbi FrederiksborgCentret og oplev god bordtennis med garanteret masser af fight – det gælder ”livet” i næste sæsons elitedivision!

ED/1D – Kvalifikation (Play Off)

– samtidigt med play off afvikles der slutspil i drengedivisionen…

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk