Dragør og OB vandt

OB er efter søndagens play off-kamp mod Sisu/MBK klar til næste sæsons elitedivision – sejren blev på 6-2, og fynboerne var aldrig for alvor truet, og førte fra 1-1 hele vejen til sejren var i hus.

I 1. parkryds var OB helt suveræne, hvor Mikael Matiasson og Poul Sørensen vandt samtlige fire singler – for århusianerne vandt Torben Rasmussen en enkelt single, mens de to hold delte doublerne mellem sig.

Selve kampen kunne i intensitet og spænding ikke leve op til lørdagens opgør mellem Dragør og OB – det var vinderne dog fuldstændig ligeglade med, og sejren blev fejret på behørig vis foran de fynske (og jyske) tilskuere + deltagere i drengedivisionens slutspil.

Arrangementet med de altafgørende play off-kampe og medaljeslutspil under samme tag var – efter undertegnedes mening – en stor succes, som gav ekstra “liv” i hallen – både ved bordene og på tilskuerpladserne, og vil forhåbentlig blive gentaget i fremtiden.

Efter weekendens play off i Hillerød er elitedivisionens sammesætning for 2007/08 på plads, og den ser ud som følger:

Brønderslev
BTK 61
Dragør
Esbjerg
Hilllerød
Køge Bugt
OB
Virum-Sorgenfri

14.04
Dragør fra Øst slog lørdag OB fra Vest med 6-4 i 1. divisionsvindernes play off om en plads i næste sæsons elitedivision.

I en yderst lige kamp hvor holdene fulgtes ad til 4-4 var det Dragør, der til sidst trak det længste strå da Kasper Schübeler vendte 0-2 til 3-2 mod Poul Sørensen.

Samtidig vandt Claus Junge med 3-0 over Mads K. Nielsen, og sikrede derved sjællænderne oprykningen.

Det var Schübelers anden singlesejr på dagen (2. parkryds), hvilket også Cyprian Asamoah (1) kunne præstere – for OB vandt tre spillere hver en single.

Samme Asamoah bliver i øvrigt et yderst interessant bekendskab i næste sæsons elitedivision, hvis han – som forventet – tager “springet” derop sammen med Dragør.

Den tidligere “guldmakker” til Maze (Europamester 1999 i Junior Double) vil løfte niveauet yderligere i en række, der i forvejen er ved at “vokse sig stærk” med stadigt flere satsende klubber.

Den storsatsende Amagerklub vil efter sigende forstærke sig til de kommende udfordringer, hvilket kan og sandsynligvis vil gøre rækken endnu bedre!

Play off-kampen havde i øvrigt nøjagtig ligeså meget nerve og (høj)spænding, som denne type kampe skal og bør have – personificeret ved Dragørs Claus Junge, der efter en måske tvivlsom dommerkendelse (højlydt) “holdt tale” i et par minutter om en (match)bold, der efter hans mening mindst burde have været spillet om.

– det var i øvrigt ved stilllingen 0-0 i holdkampen!

Bortset fra denne lille episode, der et kort øjeblik gav optræk til dårlig stemning, var det en fair afviklet og (til tider) velspillet kamp i nærmest perfekte rammer i Hillerød – flere af den slags kampe vil med sikkerhed løfte tilskuerinteressen for dansk klubbordtennis!

Play off fortsætter søndag formiddag, hvor OB får endnu en chance for oprykning – de møder Sisu/MBK fra elitedivisionen kl. 11.30.

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk