Albertslund tog guldet

Albertslund genvandt det danske mesterskab i drengedivisionen efter en yderst spændende afslutning på slutspillet i Hillerød – finalen mod værtsklubben gik helt til stregen, og måtte afgøres på sæt.

Opgøret endte 9-9, og AIF vandt DM-guldet på bedre sætscore, hvor kun tre sæt skilte holdene efter 18 spændende kampe og næsten fire timers spil.

De danske mestre fra Albertslund bestod af følgende spillere: Jonathan K. Groth, Jonathan Stonor, Benjamin Søndergaard, Jeppe Almskou, Kristian H. Weitemeyer og Søren R. Kristiansen.

– bronzen gik til Stautrup, der i kampen om 3. pladsen slog Vestegnen med 10-7.

Hos Albertslund og Hillerød GI kan man læse mere om den spændende finale…

14.04
Det er som ventet østholdene, der dominerer slutspillet i drengedivisionen, der i dene weekend afvikles i Hillerød – tre af de fire hold i medlajekampene er fra Øst:

Hillerød møder i finalen Albertslund, mens Vestegnen møder Stautrup fra Vest i bronzekampen.

Mest markante spiller i lørdagens kvart- og semifinaler var Alexander Schou-Jørgensen, der vandt alle fire singler for Stautrup mod guldfavoritterne fra AIF – dette var dog ikke nok til en plads i finalen.

Andre profiler i weekenden er Hillerøds Casper Nordahl og Jonathan Stonor, Albertslund – og adskillige flere på de fire tilbageværende hold.

Slutspillet i ungdomsdivisionerne har altid masser af nerve, og i år er ingen undtagelse – kom og oplev Danmarks bedste drengespillere og -hold i FrederiksborgCentret fra kl. 11.00.

– hos arrangørklubben Hillerød GI kan man læse mere om slutspillet…

Drengedivisionen – Slutspil

– samtidigt med slutspillet afvikles der play off til elitedivisionen…

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk