Christoffer Petersen blev nr. 8

Det blev til en dansk 8. plads som bedste resultat i den individuelle turnering ved Luxembourg Open – Christoffer Petersen stod for den fremskudte placering i det 80 mand store deltagerfelt.

Coach Thorsten Hævdholm havde følgende kommentarer til indsatsen: “Christoffer var mere end godkendt i Luxembourg med periodisk højt niveau, selvom han “faldt lidt ned” undervejs – og den samlede 8. plads var et godt resultat”.

Om de øvrige spillere udtaler den assisterende landstræner følgende:

“Christian Larsen leverer en samlet godkendt præstation med en samlet score på 9-2 (5-0 i holdturneringen), og de to kampe han taber er med 3-4, den ene efter fem matchbolde. Der var spillemæssige mangler undervejs, og placeringen som 33-36 er lidt lav”.

“Jakob Asmussen (23) blev bedre og bedre undervejs i turneringen, og viste fremskridt efter sin skade – Jakob mangler kamptræning, og skal fortsat arbejde med det mentale og det taktiske”.

Morten Hyrup (65-68) er svær at bedømme, da han havde en meget hård lodtrækning, hvilket gjorde han kom til at spille om de laveste placeringer, hvor han var blandt de bedste – men godkendt indsats af Morten, der er gået meget frem på alle fronter”.

“Anne Cathrine Bomann (41-44) leverede desværre ikke noget positivt indtryk, og havde ikke samme niveau som ved fx. EM. AC bliver ofte for nervøs undervejs i kampene, og falder derfor i niveau. Der skal arbejdes op til VM – ikke mindst mentalt”.

– resultater, m.v. fra Luxembourg Open kan ses ved at følge linket…

27.04
Christoffer Petersen er eneste dansker med vinderchance efter førstedagen i den individuelle turnering ved Luxembourg Open, hvor han efter to sejre er blandt de 32 sidste.

Alle øvrige danskere har udspillet deres vinderchance – Jakob Asmussen er efter to sejre fredag dog stadig med i kampen om de bedre placeringer.

Anne Cathrine Bomann og Christian Larsen spiller begge om placeringerne 33-48, mens Morten Hyrup kæmper om pladserne fra nr. 49 og nedefter.

Coach Thorsten Hævdholm er ikke udpræget tilfreds med den danske indsats:

“Christoffer har leveret en godkendt indsats, mens Jakob og Morten har spillet OK – hverken AC eller Christian har levet op til forventningerne i dag”, siger den assisterende landstræner fra Luxembourg, der håber på fremgang lørdag.

26.04
Danmarks herrer er færdige i holdturneringen ved Luxembourg Open – det blev til to sejre og et knebent nederlag, hvilket sendte Danmark ud af turneringen.

Sejrene kom mod Luxembourg II, der blev besejret 3-0 med kun to sættab undervejs – og mod Rusland, der blev slået 3-2. Nederlaget kom mod Frankrig, der knebent besejrede danskerne med 3-2.

Christian Larsen havde en god dag med lutter sejre (5-0) – de øvrige danske spillere var Christoffer Petersen og Morten Hyrup.

Fredag starter den individuelle turnering, hvor den danske trup suppleres med Anne Cathrine Bomann og Jakob Asmussen…

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 21 68 66 11
Kontaktperson e-mail: thorsten.haevdholm@dbtu.dk