Drenge: Alexander Schou-Jørgensen, Asbjørn Thode Reenberg
Yngre Drenge: Sebastian Haack, Nicky Marx
Pige: Rikke Salomonsen
Yngre Pige: Simone Dueholm

Coaches: Morten Olsen og Claus Arnsbæk

Der deltog hold fra Belgien, Luxemburg, Holland, Østrig og Danmark, plus otte regionale hold fra Tyskland.

Om lørdagen spilledes 8-mandspuljer, hvor de fire bedste i hver pulje kvalificerede sig til A-slutspillet og nummer 5-8 gik i B-slutspillet.

Alexander, Sebastian og Nicky gik til A-slutspillet med henholdsvis 7-0, 6-1 og 4-3 i kampkvoter og placeringer som nummer et, to og fire fra gruppen. Rikke, Asbjørn og Simone gik til B-slutspillet med henholdsvis 2-5, 1-5 og 0-6 i kampkvoter.

Om søndagen skulle Alexander fortsætte sin høje niveau fra lørdagen, hvor han slog den senere vinder Marcel Boeglin fra Tyskland, i en herre dyst med 11-5, 3-11, 11-7 11-9.

Men desværre var Alexander ikke klar parat til start. Han møder Kagan Kizilates fra Tyskland. Som fra starten viser en attitude, som klart markere at han vil vinde kampen. Alexander stresser mere og mere, og prøver de svære ting som koster point. Kampen ender 10-12 (10-9), 8-11 (3-9), 6-11. Var sætbolden i første sæt ved 10-9 blevet udnyttet, kunne kampen have set anderledes ud.

Sebastian var sikker videre som nummer to i puljen efter en meget god lørdag. Nicky havde derimod været i en gyser pulje. Tre spillere havde en score på 4-3, og kun de to ville gå videre i A-slutspillet. Da de alle tre havde slået hinanden indbyrdes skulle det afgøres på sæt. Her vinder Nicky og bliver dermed nummer 3 i puljen. Det betød at Sebastian skulle møde Nicky i 1/8-finalen søndag morgen. I en meget tæt kamp får Nicky revanche fra DM finalen med cifrene 11-6, 11-9 (6-8), 8-11 (3-10), 11-9 (4-8).

Dermed var Nicky i 1/4-finalen hvor Kven Hageraats fra Holland ventede. Kven kom 4 minutter for sent til kampen. Hans belægninger var for store, som han ikke forstod og ej heller hans coach. Dommeren tilkaldte overdommeren, og belægningen blev underkendt. Og skulle skæres til, kampen startede 10 minutter for sent!

Nicky spiller i meget god kamp, hvor hans styrker i forsvarsspillet, som han vender til angreb virkelige viser hans talent. Da Kven server godt og kommer i angreb på alle bolde var det klart en styrke at Nicky er god i forsvar. Efter 4. sæt er Nicky meget lettet, og koncentrationen mangler lidt på nogle nemme bolde i starten af 5. sæt. Nicky taber kampen med 6-11, 11-9 (3-7), 6-11, 14-12, 9-11 (1-5)

I det hele taget var der mange tætte kampe og det er her vigtigt at tænke over koncentration og ”kamp-temperamentet” hos flere af spillerne. Et par enkelte fejl kan få humøret til at koge over og så laver man flere fejl osv. Det gælder om at kunne spille samme spil uanset om der står 5-2 eller 2-5 på dommertavlen. Når et sæt ender 11-9 og 12-10 kan en enkelt ukoncentreret bold være forskellen på sejr og nederlag. I en kamp der ender med 11-9, 9-11, 11-9, 9-11, 11-9, spilles der 100 point. Det kræver utrolig meget mentalt at ”være på” i 5. sæt.

I B-slutspillet viste Asbjørn det danske flag og vandt alle kampene. Rikke havde desværre ikke lige så god en dag som lørdag og vandt ingen kampe søndag. Simone sluttede rigtig flot af med 2 sejre, hvilket lover godt for næste år da hun stadig er yngre pige.