Tæt nederlag til drengene

EM FOR UNGDOM 2007 BUTTERFLY FTZ ETTU

Danmarks drenge tabte deres anden holdkamp ved  EM for Ungdom 2007 i Bratislava – det blev 2-3 mod Spanien.

Jonathan Groth vandt en enkelt single og doublen sammen med Jonathan Stonor.

Lige så tilfreds Mads Sørensen var efter den første kamp i formiddags, ligeså utilfreds var han efter nederlaget mod Rumænien – men ikke pga. resultatet:

“Det virkede nærmest som om spillerne var for tilfredse med dem selv efter sejren mod Portugal, og da de blev pressede formåede de ikke at kæmpe om det”, siger ungdomslandstræneren om måden kampen blev tabt på.

“Vi har haft en alvorlig snak efter kampen, og jeg er sikker på spillerne er klar i morgen, når vi spiller den afgørende puljekamp – alt er åbent i puljen, så nu gælder det om at finde både det spillemæssige og det mentale niveau fra første kamp”, siger en optimistisk Mads Sørensen om morgendagens “make or break”-kamp mod Rumænien.

Alle fire hold i puljen har efter de fire første kampe hver én sejr, så de to vindere af lørdagens tredje kamp er videre til 1/8-finalerne, mens de to tabere skal ud i play off om at gå videre.

Læs mere om EM for Ungdom 2007 ved at følge linket – og læs meget mere om ungdomslandsholdsarbejdet under Landshold -> Ungdom

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk