“Min første Ängbytur”

Fra Martin Kongstad, Frem Sakskøbing har vi modtaget nedenstående beretning fra en bordtennistur til Stockholm, hvor der var både træningslejr og stævne – vi siger tak…

(redigeret af webmaster)

Min første Ängbytur
Med på turen til Ängbylejren i Stockholm var 7 andre spillere, Martin Baltzer, Benjamin Søndergård, Daniel L. Christensen, Kristian Weitemeyer og Christian Christensen fra Albertslund, Casper Nordahl, Hillerød og Jeppe Bendtsen fra Hashøj.

Trænerne og lederne var Bertil Thøfner fra Albertslund og Danni Aakeson fra Gladsaxe. Bertil var træner for det stærke A-hold sammen med Kurt Larsson og Tomas Johansson mens Danni var træner for hold X sammen med Nora Khadiri.

Turen var noget af en oplevelse. Vi startede turen med at komme ud at se byen og nogen af byens seværdigheder – det var meget rart med to dages ”ferie” inden den hårde lejr-uge begyndte.

Om mandagen startede lejren. På A-holdet var Baltzer, Christian, Kristian W., Nordahl og Benjamin. Vi andre trænede i den tilstødende B-hal på hold B.

Lejren var i starten rigtig hård, efter som det var lang tid siden man havde spillet. Men der gik ikke lang tid før niveauet var på plads.

Lejren var meget hård og havde et meget højt niveau med mange gode spillere, så sparringen var i top. Lejren var seriøs hele tiden og der blev kæmpet. Der blev kørt 2 pas hver dag incl. fysisk træning. Under lejren blev der også løbet på den hårde Ängby-rute – i skovterræn. Længden er ca. 2.3 km.

Træningen sluttede torsdag aften, hvor værterne fra Ängby bød på pølser, sodavand og hygge. Lejren sluttede med sommerstævne om fredagen. Hér var jeg personligt meget spændt, efter at havde trænet hele ugen før.

Jeg var meget spændt om det havde gjort gavn. Der synes jeg det havde – jeg havde lært en masse nye ting under den seriøse træning.

Der var rigtig mange deltagere med i stævnet, også spillere, der ikke havde været med på lejre. Af bedste resultat kan nævnes at Casper Nordahl vandt kl. 2 . Undervejs mødte han bl.a Bertil og vandt til slut i en spændende og meget tæt 5-sætter.

Foruden Albertslund, deltog også Ølstykke og Brønshøj på lejren med ca. 15 spillere og ledere samt 4 jyske spillere og én leder.

Alt i alt har det været en rigtig sjov, hyggelig og go lejr-uge med en masse nye udfordringer og glæder.

Forfatter: Martin Kongstad
Kontaktperson tlf.: 22 63 68 69
Kontaktperson e-mail: bertil@mail.dk