100+ deltagere fra otte lande

I weekenden 7.-9. september 2007 afholder Amager Bordtennisklub sit årlige internationale stævne for Veteraner, Copenhagen Veteran Open i klubbens lokaler i Amagerhallen, Løjtegaardsvej 62-64, 2770 Kastrup.

Fredag kl. 13.00 startes der op med 2-mands Lands- og Klubhold . Der deltager 27 forskellige hold, hvoraf de 8 er rene damehold. Der spilles i puljer a’ 4-5 hold og de 2 bedste går videre til Cup. De 2 sidste går i Consolationsrækken.

Der er en stor vandrepokal (motorsportsstørrelse) til vinderne, mens det bedste damehold også får en vandrepokal. Niels Ramberg og Benno Werge har hidtil vundet pokalen, men det bliver endnu sværere i år.

Niels deltager kun om fredagen, da han om lørdagen rejser i 3 uger, primært for at deltage i Australien Open.

Lørdag og søndag spilles singler, doubler samt den populære mix-double. Stævnet slutter hen på eftermiddagen søndag.

Lørdag aften er der banket med levende musik og dans. Der er tilmeldt 97 deltagere til festen, som er meget populær p.g.a.den altid meget festlige stemning og at der altid er sceneoptræden af flere af de dejlige damer fra ind- og udland.

Som det kan ses af programmet, er der 100 deltagere fra England, Finland, Indien, Norge, Sverige, Tyskland, Ungarn og Danmark – program til Copenhagen Veteran Open 2007 (doc) kan ses ved at følge linket…

Af deltagerne skal fremhæves: den 7-dobbelte verdensmester Per Magnusson fra Sverige, tidligere landsholdspillere fra Finland, Sverige, Norge og Danmark – endvidere deltager 2 indiske piger for først gang.

Der spilles på 16 borde og der er fri adgang for publikum så længe plads haves…

Forfatter: Jette Qvist
Kontaktperson tlf.: 32 50 96 04
Kontaktperson e-mail: jette.qvist@get2net.dk