Blandede udfordringer i CL

I denne forlængede weekend spilles 2. runde af Champions League 2007/08, hvor der er dansk deltagelse i det fine selskab på hele tre af de 16 hold i denne sæsons turnering.

De tre danskerklubber står foran blandede udfordringer i denne runde – mindst besværligt ser det ud for Levallois og Michael Maze, der er ganske klare favoritter mod den spanske hovedstadsklub San Sebastian de los Reyes.

Kampen i Gruppe A spilles søndag i Paris, og blandt udfordrerne til Maze & Co er indiske Achanta Sharath Kamal og slovakiske Peter Sereda.

Levallois SC
Michael Maze, Peter Karlsson, Damien Eloi, Christophe Bertin

Den anden “franskmand” Finn Tugwell har også en spansk modstander i denne runde – på udebane møder de CTM Cajagranada, der har bl.a. Chuan Chih-Yuan, Taipei og Zoran Primorac, Kroatien blandt de potentielle modstandere i 2. rundekampen i Gruppe C.

SAG Cestas
Liu Song, Finn Tugwell, Lubomir Pistej, Yannick Vostes

I samme gruppe møder Eslöv, med Kasper Sternberg i truppen, de tyske vicemestre fra TTC Zugbrücke Grenzau, der bl.a. har Ko Lai Chak, Hong Kong og Tan Ruiwu, Kroatien i truppen.

De svenske mestre – med eller uden danske islæt – får det givetvis svært i Tyskland…

Eslöv AI
Zhao Peng, Johan Axelqvist, Gudmundur Stephensen, Kasper Sternberg

Champions League 2007/08 kan følges LIVE på ttlive.tv, der streamer adskillige kampe fra hver CL-runde, samt har stillings- og resultatopdatering fra næsten alle kampe.

Hos ETTU kan man læse “alt” om Champions League 2007/08, og hos DTTB er der ligeledes en selvstændig side til CL 2007/08

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk