Sisu/MBK v Team Vendia

Svær start på sæsonen
Ca. 30 tilskuere var i klubbens aula vidner til, at klubbens førstehold måtte se sig besejret i sæson-premieren mod Team Vendia fra Brønderslev.

Torben Rasmussen, der p.t. er skadet, havde i fredagens kamp fået rollen som coach – primært for de unge, talentfulde spillere, som fik deres sag for i landets stærkeste række.

Såvel Tobias Lau som Christopher Grymers indsats må dog betegnes som godkendt. Specielt Tobias så godt ud i sin match mod den tidligere landsholdsstjerne, Kim Høgsberg, og kun en enkelt my skilte den unge mand fra sejr og debut-succes! Christopher startede sin elitedivisions-karriere med et klart nederlag til Rasmus K. Døssing.

Claus Pedersen var, måske som ventet, holdets stærkeste mand “på dagen”, og kunne alene tegne sig for en sejr – over Morten Knudsen, som CP næsten altid laver seværdige kampe imod; denne var ingen undtagelse, og efter lidt startvanskeligheder kom der flow over Claus’ spil, og det blev for vanskeligt for Morten K.

Bolddueller af meget høj kvalitet blev det – til de fremmødte tilskueres glæde – også til, og som den kamp skred frem blev der mere og mere tænding over Claus. En god 3-1 sejr (jeg har tastet 3-2 sejr på klubportalen – undskyld, CP) til klubbens gamle, store spiller…! 🙂 I Claus’ anden kamp blev det til et 1-3 nederlag mod Daniel Fynsk.

Også for Flemming Sunn kan man vel nærmest tale om Elitedivisions-debut – den tidligere storspiller, som også har slået “sine folder” i netop Sisu/MBK (bl.a. med i 2 DM-finaler for hold) for mere end 10 år siden, er stadig langt fra fordums styrke… men det kommer.

Som Flemming udtalte: “Vores hold bliver nok holdet med den største formkurve-stigning henover sæsonen”… Flemming startede med at få klø af Daniel Fynsk, mens hans anden kamp – mod Morten Knudsen – burde være endt med sejr… et meget tæt 2-3 nederlag sluttede dog beklageligvis aftenens seance!

Kampformen:
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg bestemt ikke er tilhænger af det nye kampsystem, DBTU har indført… det er i hvert fald ikke tilskuervenligt i mine øjne – og det er heller ikke befordrende for de unge spillere, som gerne skulle opnå rutine osv. henover en sæson.

De eneste, der måske kan have glæde af systemet, er de stærkeste spillere, som “slipper” for at sætte (ratintpoint, f.eks.) noget til i kampe, nogen har dømt “ligegyldige”.

Dette harmonerer efter min mening ikke med det digre værk, DBTU har sendt ud til elitedivisionsklubberne, en 12-sidet såkaldt Elitedivisions-manual, hvori bl.a. omtales spiller-præsentation, musik mellem kampene og meget, meget mere.

Hvem h…… gider sætte de helt store sejl til i en match, som måske blot varer mindre end 1 time…? Team Vendia, Brønderslev, brugte, heldigvis, mere end halvanden time, før de havde slukket Sisu/MBKs hjemmebane-lys…!

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk