Hillerød v Virum-Sorgenfri

Kampreferat Hillerød G.I – Virum-Sorgenfri
Hillerød hentede deres anden sejr ud af 2 mulige, denne gang med en sejr i ny-klassikeren ”Braget om Nordsjælland”, da de på hjemmeba ne vandt 5-1 over Virum.

Det dejlige vejr i Hillerød, betød at kun ca. 60 tilskuere var dukket op sæsonpremiere, men det fremmødte publikum blev ikke snydt for god bordtennis.

Hillerød stillede op med deres ”Kinesiske Mur” Huang og Wang i 1. kryds og gav sæson debut til Peter Greczula og Martin Christensen. Virum havde også sæsondebut til en spiller, idet Lars Hauth var ”ny” på holdet, sammen med Martin Bremer, Henrik Vendelbo og Daniel Engblom.

Den første kamp, som også blev den længste og mest underholdende kamp stod imellem Wang og Martin Bremer. Længe så det ud til at Martin havde godt fat i Wang og i 5 sæt blev det også det til 2 matchbolde. Men med rigtig god fight og lidt held på de afgørende øjeblikke, overlevede Wang matchboldene og vandt 14-12 i 5 sæt.

Peter Greczula, der i mange år har gjort sine folder i den svenske elitedivision, skulle lige finde sig til rette på sin nye hjemmebane og kom bagud med 0-1 imod Daniel Engblom, men så vendte kampen til Peter´s fordel og han vandt sin første kamp nogensinde i den danske elitedivision med 3-1.

Huang mødte herefter Henrik Vendelbo, men Huang havde hele tiden et gear at give af, og vandt med 3-0.

Martin Christensen skulle så møde Lars Hauth. Sidste sæson, brugte Martin undskyldningen at modstanderen jo også var en del yngre, men den undskyldning kunne han ikke bruge imod Lars. Lars viste at den gamle ræv stadigvæk har meget bordtennis i sig og vandt sikkert 3-0.

Ved stilling 3-1 til Hillerød, skulle de ubesejret Huang og Wang, så spille imod Martin og Henrik. Unge Huang viste at deffensive spillere ikke er et problem for ham, for han bombede forhånden ind efter behag og vandt 3-0 over Martin.

Lidt større problemer havde Wang imod en godt spillende Henrik. Det så længe ud til at skulle blive afgjort i 5 sæt, men Wang fik lige akkurat hevet 4 sæt hjem. Og en sejr på 5-1 til Hillerød.

Det var også lykkes for Hillerød at få det lokale bryggeri som kampsponsor, så efter kampen var der gratis øl og sodavand til alle tilskuerne.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Hillerød
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk