Danskere i afgørende kampe?

De tre danske bordtennisspillere spiller i weekenden afgørende kampe i tredje runde i champions League og afslutter første halvdel af det indledende puljespil, hvor de 16 hold er delt op i fire puljer.

Fredag kl 20.00 møder Michael Maze og hans franske klub Levallois på hjemmebane de regerende mestre Charleroi fra Belgien. Belgierne stiller med europamester Vladimir Samsonov, Hviderusland, Alexei Smirnov Rusland og Jean Michel Saive, Belgien.

Det bliver en vanskelig opgave for Levallois og Michael Maze, Damien Eloi, Frankrig og Peter Karlsson, Sverige. Levallois vandt sidste week-end over San Sebastian fra Spanien men tabte i første runde til Würzburg 2-3 trods to sejre til Maze. Maze er ubesejret i de to første kampe.

Lørdag eftermiddag er der danskeropgør i Eslöv i Sverige, hvor de svenske mestre med Kasper Sternberg tager imod Cestas, Frankrig med Finn Tugwell.

Både Cestas og Eslöv har slået tyske Grenzau, men tabt til Granada, så lørdagens kamp kan blive helt afgørende for hvilke af de to klubber der skal følge Granada i kvartfinalerne.

Finn Tugwell og Cestas møder med Liu Sung, Argentina, Lubormir Pistej fra Slovakiet og danske Tugwell. Eslöv møder med Zhao Peng, Kina, Johan Axelquist, Sverige og Gudmundur Stephensen, Island eller Kasper Sternberg.

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk