Dragør v OB

Kontrasternes weekend for Dragør
Efter lørdagens 5-1 sejr over SISU-MBK, og med pil opad i tabellen så søndagskampen mod OB i Hollænderhallen yderst interessant ud, og den største optimist havde en delt førsteplads i tankerne da kampen startede.

Nu vokser skyerne som sagt ikke ind i himlen og den lille snes tilskuere kunne konstatere at OB har et bredt og stærkt hold.

Dragør havde til kampen foretaget 2 ændringer. Kasper Schubeler sad over og det 14 årige stortalent svenske Hampus Søderlund debuterede for Dragør og endelig havde Dragør byttet om på Carsten Egeholt og Sam Oddsheden i parkrydsene.

Dragør fik en ok start, da Cyprian Asamoah vandt over talentfulde Morten Hyrup med de for-holdsvis klare cifre 11-8, 11-6 og 11-9. På bordet ved siden af havde Dragør kalkuleret med en sejr mere, og det så da også fornuftigt ud i starten.

Carsten Egeholt vandt første sæt mod den snu Poul Sørensen forholdsvis enkelt, men langsomt men sikkert fik Poul overtaget. Carsten spillede lidt for sterotypt, og kunne ikke ændre på tingenes tilstand. Poul vinder med 5-11, 11-8, 11-9 og 11-8. Stillingen er 1-1.

I anden omgang skulle de gamle klubkammerater Sam Oddsheden og Michael Mathiasson så prøve kræfter, og det faldt så absolut ud til Michaels fordel. Cifrene 11-3, 11-6 og 11-6 tyder på klasseforskel, og det var det også. Sam var ikke oppe på tæerne og det havde måske en naturlig forklaring, men slå Michael ville under alle omstændigheder været svært.

Hampus Søderlund er et ungt svensk talent på bare 14 år, men hvilken start han lagde ud med. Han var oppe mod svære Johan Bjørklund og gik ganske uimponeret til opgaven.

Første sæt blev spændende, og med mange flotte dueller, og prikken over i’et var at Hampus vandt sættet med 13-11, men havde også brugt mange kræfter. langsomt men sikkert overtog Johan banens midte, og på trods af mange flotte dueller blev forskellen tydelig. Johan vinder 11-13, 11-6, 11-4 og 11-6. Flot kamp og stillingen 3-1 til OB.

Næste omgang kunne blive afgørende for om kampen skulle ende hurtigere end Dragør havde regnet med eller om der kunne udlignes. Den med spænding imødesete kamp mellem holdenes to bedste Cyprian og Michael blev lige så spændende, som vi havde regnet med.

Det blev en lang kamp over 5 sæt. Cyprian lagde skidt ud, men kom godt igen, Michael havde styr på det, og alligevel ikke. Mange flotte dueller, hvor begge var opsatte på at vinde og publikum var på i kampen. Det endte med sejr til Michael på 11-5, 5-11, 12-10, 10-12 og 11-7.

Samtidigt med denne kamp fulgte man med i kampen ved siden af, hvor Sam skulle bevise, at den første kamp var under hans niveau, og Morten kunne lukke og slukke. Mange gode dueller, Mortens bevægelige stil mod Sam’s lidt mere uortodokse spillestil, der enten giver pote eller det modsatte.

Sam lagde flot ud, vinder første sæt med 11-6, og er meget tæt på andet sæt også, men Morten kommer igen og tager sættet med 16-14. De næste sæt er tætte, men til Mortens fordel, vinder 11-9, 11-9. Dermed er OB samlet vinder med 5-1.

OB fortjent vinder, men Dragør sad med en fornemmelse af, at der trods alt ikke var langt fra at kampen kunne have være tættere, men status er nu 2 sejre og 2 nederlag. En ganske tilfreds Dragør lejr ser nu frem til svære kampe mod BTK61 og Køge Bugt.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Dragør
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk