Endnu en sejr til Eslöv

Kasper Sternberg og Eslöv er for alvor kommet i gang i den svenske Elitserie, og efter en lidt sløv start med “kun” fire points i de tre første kampe, virker de fosvarende mestre nu til at være helt oppe i gear med maksimumpoint i de fire seneste kampe – mandag aften blev det til en sikker udesejr over Warta.

Resultatet blev 2-5, og Kasper Sternberg skaffede den ene af sejrene, da han meget overbevisende besejrede Robert Nilsson med 3-0.

Med sejren er mestrene to points foran de nærmeste konkurrenter i tabellen – det er Halmstad og endnu en danskerklub, Gröstorp.

Sidstnævnte vandt mandag – uden nyopererede Mikkel Hindersson – på udebane over Spårvägen med Jakob Asmussen – resultatet blev 1-5.

Danske Asmussen stod for den enlige sejr til stockholmerne (3-1 over Martin Nilsson), og fortsætter derved sin flotte debutsæson, der kun har budt på et enkelt nederlag i 2. parkryds!

KASPER STERNBERG

Nederlag er til gengæld (alt for) mange af for vicemestrene og rækkens bundprop fra Rekord i øjeblikket – mandag blev det til endnu et af slagsen, da Christoffer Petersen & Co. ude tabte 3-5 til Falkenberg uden landsholdsspilleren kom på tavlen.

sbtf.se kan man man læse en udførlig optakt til den nye danskerrække, spillertrupper, m.v. – på dbtu.dk kan man under Links -> Klubber & Spillere følge de fire danskere i Sverige via deres respektive klubbers egne hjemmesider…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk