Maksimal jul for BTK 61

BTK 61 kan holde jul med god samvittighed, efter de i den forgangne weekend afsluttede efterårssæsonen kampe i Elitedivisionen for Herrer med to sejre, og dermed kunne sætte de sidste seks points på kontoen, der nu indeholder de maksimale 21 for de syv sfviklede kampe.

BTK 61 (Foto: btk61.dk)

Efter lørdagens “opvarmning” mod Sisu/MBK, der blev vundet 5-0 hjemme i Roskilde, var der udsigt til en meget interessant halvsæsonafslutning søndag eftermiddag i Hillerød, hvor HGI tog imod det ubesejrede tophold.

Hjemmeholdet lagde rigtig godt ud, og havde fire forsøg til at bringe sig foran med 3-0!

Det blev i stedet “kun” til 2-1, da Wang Wen Jie ikke kunne udnytte sine fire matchbolde mod Allan Bentsen, der til slut vandt i afgørende sæt – til gengæld vandt Hou Yu Huang med 3-0 over Christian Larsen i den anden kamp i 1. parkryds.

HGI’s veteran, Peter Greczula vandt i 2. parkryds med 3-1 over Casper Gammelmark, mens gæsternes He Ke Yi med de samme cifre slog Martin Christensen.

Herefter tog BTK 61 sig af resten – Bentsen måtte dog kæmpe hårdt for sejren mod Huang, men tog stikket hjem med 3-1. Det samme gjorde Larsen mod Wang, og så kunne “Hasse” lukke mod Greczula, der blev besejret uden sættab – og Roskildeholdet havde dermed vendt 1-2 til 5-2.

Hele 112 tilskuere overværede semitopkampen i de nærmest perfekte rammer i FrederiksborgCentret – et flot tilskuertal til en flot og underholdende bordtenniskamp!

Rundens øvrige resultater kan ses nedenfor, men fra weekendens kampe det kan nævnes at:

16-årige Casper Gammelmark fik en flot debut for BTK 61 med en sejr på 3-1 over 59-årige Claus Pedersen fra Sisu//MBK, der blev sendt hjem til Århus med et “æg” på 5-0.

Hampus Söderlund fra Dragør er to år yngre, men havde en endnu flottere weekend med tre sejre i fire forsøg – han slog bl.a. sidste weekends GP-semifinalist Claus Rasmussen undervejs.

Team Vendia spillede sig – trods afbud fra skadede Morten Knudsen – op på trediepladsen i rækken qua en kneben udesejr over Dragør – resultatet blev 4-5, og det var tredie gang Sudden Double måtte tages i brug i nordjydernes syv efterårskampe.

Køge Bugt besætter andenpladsen i rækken trods to nederlag undervejs – efterårssæsonen blev afsluttet med en udesejr i Dragør (3-5). De forsvarende mestre har i øvrigt kun i én enkelt kamp i 1. halvdel været i ideelopstillingen.

Hele tre kampe kunne følges på LIVE-ticker i denne runde – en stor tak til Køge Bugt, BTK 61 og det seneste skud på den stamme, Hillerød for den flotte service!

– i næste uge spilles OB v Virum-Sorgenfri, der er den absolut sidste HED-kamp i 2007…

ELITEDIVISIONEN FOR HERRER (info åbnes i samme browservindue)

07-12-07  19:00

Dragør

Køge Bugt

v

3-5

08-12-07  14:00

BTK 61

Sisu/MBK

v

5-0

09-12-07  13:30

Dragør

Team Vendia

v

4-5

09-12-07  14:00

Hillerød

BTK 61

v

2-5

info

På dbtu.dk kan man under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne læse meget mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk