Rekord tabte andetdagsgildet

BTK Rekord med Christoffer Petersen tabte det andet eliteserieopgør i Hangzhou, da Ärtemark lørdag eftermiddag besejrede Helsingborgklubben med 5-2.

Det var – med modsat fortegn – de samme cifre som i det første opgør, og igen var der ingen danske sejre i det kinesiske – Christoffer Petersen har i det hele taget ikke haft det nemt i Elitserien i efteråret, hvor statistikken i 1. parkryds er 4-18 efter 11 holdkampe.

Helsingborgs Dagblad kan man læse en artikel om turen med fokus på Anders Holm, der foruden at være en del af Rekords elitseriehold, også spiller for topholdet Københavns BTK i den danske 1. division.

BTK REKORD (Foto: btkrekord.se)

21. december
Torsdag blev der spillet elitseriekamp langt væk fra Sverige, da Rekord og Ärtemark spillede det første af deres to opgør i den kinesiske by Hangzhou – der er “returopgør” lørdag eftermiddag samme sted.

Rekord trak sig sejrrigt ud af det historiske opgør – resultatet blev 5-2, men var desværre uden danskersejre, idet Christoffer Petersen stod for det to nederlag.

Med sejren kom de svenske vicemestre væk fra jumbopladsen i Elitserien, og kan, uanset resultatet i lørdagens kamp, rejse hjem til Helsingborg med forbedret status inden julepausen…

Hos BTK Rekord kan man læse om turen til Kina, Helsingborgs Dagblad har en artikel fra torsdagens kamp, og på SBTF er der ligeledes omtale af turen…

sbtf.se kan man man læse en udførlig optakt til den nye danskerrække, spillertrupper, m.v. – på dbtu.dk kan man under Links -> Klubber & Spillere følge de fire danskere i Sverige via deres respektive klubbers egne hjemmesider…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk