Køge Bugt v Team Vendia

Køge Bugt – Team Vendia: 5-3
Lørdagens kamp mod Team Vendia, fra Brønderslev var en revanchekamp for Køge Bugt som tabte med 5-4 i udekampen.- Køge Bugt stillede op med samme hold som i Brønderslev, mens udeholdet havde valgt Claus Junge i stedet for Rasmus Klein-Døssing. Det var nu ikke denne ændring der var årsag til den sikre 5-1 hjemmesejr.

Fredrik Lundkvist der i Brønderslev debuterede med 2 flotte sejre på 3-0, åbnede her med et 0-3 nederlag til Morten Knudsen, mens navnebror Nilsson udlignede med de samme cifre.

Magnus Wahlgren der i Brønderslev tabte begge sine kampe, havde et stærkt ønske om at komme med i denne revanchekamp og viste god form i en forrygende match mod Daniel Fynsk, hvor der var en mængde dueller på et meget højt niveau, som Magnus for det meste trak sig sejrrigt ud af. På bordet ved siden af præsterede Claus Rasmussen at vinde sin første sejr over Kim Høgsberg og så endda med 3-0 i sæt.

Efter pausen skulle første parkryds til bordet. Brønderslev bed her godt fra sig og havde i begge kampe mulighed for at komme ud i et 5. afgørende sæt, men hjemmeholdet fik lukket kampen, hvorved Magnus fik vist hvilken klassespiller han er, når han er i træning.

Daniel Fynsk fortalte efter kampen at han ikke har fået noget rødt kort og det er mere end man kan sige om Køgeholdet som i ugens løb fik ændret et gult kort i Odense til Henrik Eloffson til et rødt kort disk 2 på en tilskuer indberetning. Det skal nævnes at OB INTET har med dette at gøre. (hvorfor skal man så have dyre dommere i stedet for bladvendere ?) og dermed har 2 ugers karantæne.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Køge Bugt
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk