Sisu/MBK v Frem Sakskøbing

Sisu/MBK – Frem Sakskøbing, 6-2
Søndag morgen skulle vi møde Frem Sakskøbing, og vi stillede med det samme hold, som ved gårdagens kamp mod Vedbæk. Pernille Søndergaard, Pernille Agerholm og Mie Jacobsen.

1. Runde:
Vi kom godt fra start og førte hurtigt 3-0. Pernille A. vandt over Anne Karina Hauth, Mie vandt over Jette Vieg og Pernille S. slog Sabine Borre. Alle kampene blev vundet 3-0, og det så lovende ud efter første runde for Århusianerne.

2. Runde:
I 2. runde bed Frem Sakskøbing fra sig og vandt de to næste singler. Mie tabte 3-0 til Anne Karina og på bordet ved siden af tabte Pernille A. til Sabine i en 4 sæts kamp. Pernille havde svært ved Sabines meget skruede loops, og fik aldrig rigtig styr på kampen.

Nu stod der altså 3-2 til Sisu, og den sidste kamp inden doublen skulle vise sig at være rimelig afgørende. Kampen stod imellem Pernille S. og Jette, og Pernille hev sejren hjem med 3-0, og føringen inden doublen var 4-2 til Sisu.

Doublen blev spillet af 2x Pernille der skulle møde Anne Karina og Sabine. Det blev en tæt dyst, som endte 3-1 til Pernillerne, og stillingen var nu 5-2.

3. Runde:
Nu var vi nået til den sidste runde hvor Mie mødte Sabine, og var bagud 0-2 i sæt. Mie havde dårligt hoved, og var ikke rigtig med i kampen. Men efter de 2 første sæt kom der gang i Mie og hun fik pludselig troen på sig selv og kunne spille sig til en flot sejr i 5. sæt og hun kunne dermed også spille holdet til en sejr på 6-2 over Frem Sakskøbing.

En udmærket præstation, som vi sagtens kan være glade for. Vi ligger lige nu nr. 2 i damernes elite division, og vi ser frem til næste spillerunde hvor vi skal møde BTK 61, Ballerup 1 og 2.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk