VM-lodtrækningen er klar

WORLD TEAM CHAMPIONSHIPS 2008   FTZ  
  i-shoppingcenter.dk

BUTTERFLY
VM for Hold 2008
Guangzhou, Kina
# 24.02 – 02.03 #

  i-shoppingcenter.dk
  FTZ 

WORLD TEAM CHAMPIONSHIPS 2008 

– Det var en spændende lodtrækning, var sportschef Peter Sartzs umiddelbare kommentar til VM lodtrækningen, der fandt sted torsdag morgen dansk tid. til verdensmesterskaberne for hold i Guangzhou i Kina fra den 24. februar til 2. marts.

– Alle 6 lande har fået en kanonlodtrækning. Alle vil kunne slå alle. Formen bliver helt afgørende. Vi kan slå alle hold og vi kan tabe til dem alle, siger Peter Sartz. Umiddelbart er Hong Kong og Singapore favoritter, men det bliver dagsformen som er afgørende.

– Det bliver en spændende turnering, siger Peter Sartz.

Danmark skal møde: Hong Kong, Singapore, Grækenland, Hviderusland og Spanien . Hong Kong og Singapore har homogene hold, medens de europæiske hold specielt har en spiller , der er stjernen på holdet som Vladimir Samsonov, fra Hviderusland, Kalinikos Kreanga, fra Grækenland, He Zhi Wen fra Spanien og vor egen Michael Maze.

Danmark er seedet som nr. 13 efter sin placering på verdensranglisten og lå i tredje seedingslag. Der spilles alle mod alle i de fire puljer og heerefter går de tre bedste hold videre til slutspil, således at nr 1. er diekte i kvartfinalerne og nr 2 møder en nr 3 i fra en afde fire grupper om de sidste fire pladser i kvartfinalen

De danske piger skal møde Australien, Indien, England, Indonesien og Estland . Danmark er nr 40 på verdensranglisten og skal nok kæmpe for at bevare pladsen mellem de 48 bedste i verden, men Danmarks es Mie Skov er gået betragteligt frem i den seneste sæson.

10:15
Danmarks damer har fået tildelt deres VM-modstandere, der blev følgende fem nationer: Australien, Indien, England, Indonesien og Estland.

Danmark er i 2. kategori ved VM i Guangzhou, der afvikles i perioden 24. februar – 2. marts…

9:30
Der trækkes torsdag formiddag lod til VM i Kina, og herrelodtrækningen er netop overstået for Danmarks vedkommende:

Danmark møder i Gruppe D følgende nationer: Singapore, Hong Kong, Grækenland, Hviderusland og Spanien – dermed slap man for supernationer som Kina og Sydkorea.

Både Singapore og Hong Kong bliver svære modstandere, mens Grækenland (Kalinikos Kreanga) og Hviderusland (Vladimir Samsonov) hver har én spiller, der skiller sig ud – imod Spanien er Maze & Co. favoritter, selvom He Zhi Wen bestemt ikke er nogen nem modstander.

Se VM-lodtrækningen på ittf.com — HERRER # DAMER

HERRER
Singapore
Hong Kong
Grækenland
DANMARK
Hviderusland
Spanien
DAMER
Australien
Indien
England
Indonesien
Estland
DANMARK

 

Forfatter: Madsen & Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk