Dragør v Hillerød

Vigtig sejr til Dragør
Endelig en sejr igen. Der var glædes udbrud i Hollænderhallen i Dragør fredag aften, da Hillerød efter nogle gode sejre på det seneste kom ned på jorden igen. Et yderst tændt Dragør mandskab sikrede en vigtig sejr på 5-2, og supplerer dermed tabellens 6 point med yderligere 3. Det giver ro inden de sidste vigtige kampe, blandt andet mod Sisu-MBK og Virum.

Der var mange gode præstationer denne aften i Hollænderhallen. Carsten Egeholt meldte sig igen ind under fanen med 2 solide sejre i 2. parkryds over henholdsvis Martin Christensen med 11-8, 11-7 og 12-10 og mod unge Henrik Åkesson sikrede han Dragør sejren med sikre 11-6, 5-11, 12-10 og 11-8. I de sidste to sæt var der rigtigt sat tempo på fra Carstens side.

Kasper Schubeler var tilbage på holdet efter en lang pause, og hvilket comeback. Efter en lidt træg start mod Henrik Åkesson kom der rigtig gang i Kaspers publikumsvenlige spillestil. Bevares, der skal arbejdes lidt med servereturneringer, og nogle enkelte udfald undervejs, men en vigtig sejr over Henrik med 9-11, 11-8, 11-8, 10-12 og 11-6 var ikke at kimse af. Henrik havde også stor ære af kampen.

Kaspers anden kamp kom ikke til at tælle, men ellers en sikker sejr over Martin Christensen og Kasper spillede ind imellem så fremragende, at Martin udbrød ”Jeg har jo ikke en chance”.

Vi havde ventet at det kunne se fornuftigt ud i 2. parkryds, men det kunne også kun lade sig gøre, hvis man mod Hillerød indenfor de første 6 kampe kan vinde 1 eller 2 af kampene mod henholdsvis Hou Yu Huang og Wang Wen Jie, som ikke taber mange kampe i løbet af turneringen.

Sam Oddsheden var placeret i første parkryds, og det var tydeligt at han i kampen mod Wang Wen Jie forsøgte at være først på bolden. Wang er set bedre, men Sam trykkede på alt hvad han kunne og det er ikke så lidt.

Der var mange spetakulære bolde, og der blev kæmpet, så det slog gnister, og Sam tog den vigtige sejr med 11-8, 1-11, 11-8 og 11-8, og tændte håbet for Dragør i indledningen.

I Sams anden kamp taber han forholdsvis enkelt mod Hou Yu Huang. 3-11, 5-11 og 9-11. Sam kæmpede, men havde det svært.

Cyprian Asamoah, Dragørs ankermand har ikke helt fået det til at fungere her i starten af året, og har ikke selv været helt tilfreds, men en tændt Cyprian lagde ud mod suveræne Hou Yu Huang, som spiller fortræffeligt.

Det knirkede dog lidt i starten, hvor Cyprian vinder første sæt med 11-8 og er yderst tæt på at tage 2. sæt, men taber dog 10-12. Herefter gik luften ud af Cyprian, der taber de sidste sæt med 4-11 og 5-11.

Men hvad gør det. Måske tændt af de øvriges succes tog Cyprian ansvar mod Wang, der kæmpede det bedste han havde lært, men som ikke kunne vinde de sidste bolde. Cyprian vinder 11-7, 11-9 og 14-12. På trods af 3-0 sejren var kampen dog mere spændende end godt var for tilskuerne. Her skabtes mulighederne for 2. parkryds.

En helstøbt holdindsats fra Dragørs side!

Forfatter: Dragør
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk