Sisu/MBK v Dragør

Sisu/MBK – Dragør
Solen skinnede i Århus og vi havde fået vores normale hjemmebane tilbage efter renovering. Alt tegnede til et spændende opgør mellem rækkens nr. 6 og 8. Men desværre viste det sig, at der indenfor var som en trist gråvejrsdag.

1. runde:
Torben Rasmussen lagde ud mod Cyprian Asamoah og tabte 3-0.

Tobias Lau mødte drengespilleren Hempus Söderlund. Tobias tabte første sæt men vandt så 2. sæt klart 11-2, men så fandt Hempus et ekstra gear frem og vandt 3. og 4. sæt.

2-0 til Dragør

2. runde:
Så var det de 2 veteraners tur til at tørne sammen – Flemming Sunn mod Carsten Egeholt. Flemming har i denne sæson vist en opadgående formkurve, så det skulle blive spændende at se ham møde Carsten.

Første sæt var meget jævnbyrdigt, men Flemming tabte 13-11 på en servefejl – det var måske meget sigende for dagens indsats. I 2. sæt blev Flemming blæst af banen 11-1, men så fandt han lidt af skarpheden tilbage og vandt 3. sæt 13-11 for derefter at tabe 4. sæt 11-7.

Claus Pedersen møder Sam Oddsheden og Claus vinder første sæt med 17-15, men taber de næste 3 sæt.

4-0 til Dragør

3. runde:
Torben møder Carsten Egeholt. Torben har vist, at når han er i humør til det, kan han slå næsten hvem som helst. Men humøret og skarpheden manglede og det blev kun til et enkelt vundet sæt til Torben. Carsten vinder 3-1.

Resultat: Dragør vandt holdkampen 5-0

Generelt en lidt tam affære af Sisu-drengene, der manglede humør, skarphed og vilje – måske fordi de gemmer kræfterne til de vigtige nedrykningskampe…

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk