Hillerød v Sisu/MBK

Hillerød – Sisu/MBK: 4-5
SISU/MBK gæstede søndag Hillerød. Kampen bar tydelig præg af at der reelt ikke var noget på spil for begge hold.

Hillerød var sikret slutspilspladsen og OB så ud til at være sikre på 3.pladsen. SISU havde kun en evt. ekstra hjemmebane fordel i nedrykningsspillet at spille for, da de ikke kunne nå slutspillet.

Kampens betydning og at de fleste ungdoms spillere fra Hillerød selv havde været i spil i weekenden, betød desværre et rekord lavt publikum.

Hvilket egentlig var synd, da man så gik glip af en meget tæt og til tider underholdene kamp, samt at se Claus Pedersen i aktion.

Hillerød, havde for første gang ikke nogen kinesere på holdet, da de havde deres sidste kampe for deres svenske klub.

Holdet bestod af Peter Greczula, Martin Christensen, Frank Gyldskov og Casper Nordahl Jensen

Sisu stillede op med Claus Pedersen, Tobias Lau, Flemming Sunn og Christoffer Grymer.

1. Runde
Peter Greczula, havde dagen forinden spillet 2 rigtig gode kampe med tætte nederlag til Christian Larsen og Allan Bentsen, men skulle nu møde en helt anden type spiller, Claus Pedersen.

Claus starter kampen flot og kommer foran 0-2. Især Claus´ sikkerhed i baghånden, havde Peter kraftigt undervurderet. Men Peter får ændret taktikken og må kæmpe hårdt, for at hive sejren hjem på 3-2

Hillerøds junior spiller Casper Nordahl Jensen, havde fået chancen og ville vise sit værd imod Sisu´s Christoffer Grymer.

I en kamp der svinger frem og tilbage, får Casper overtaget i 5 sæt, som han vinder og kampen 3-2.

Dette betød hermed Caspers første sejr i den danske Elitedivision! Men hvis han kan holde fast i den gode træningsindsats tyder det på mange flere Elitedivisions sejre i fremtiden

2-0, og smil i Hillerød lejren.

2. Runde
Frank Gyldskov-Redke, var efter en flot sejr imod BTK61 dagen før, igen hevet op af hatten til dagens kamp.

Frank, som er Hillerød´s gamle ”første single”, før der var noget som hed kinesere, har ikke været helt så synlig i træningslokalet i år. Men hvad gør det når man har lange arme og godt blik for spillet.

Frank møder Flemming Sunn. Flemming, som nok ud fra sæsonens resultater reelt er SISU´s bedste spiller, viser dog rigtig flot spil og levner ikke Frank nogle chancer. 0-3 til Flemming

Martin Christensen imod Tobias Lau. Martin, som nok er en af de bedste spillere i den danske elite division.. vel og mærke under indspil.. starter kampen, som under indspil, brager forhånd og baghånd forbi Tobias.

Martin vinder 11-4 og kommer foran 10-5 i 2 sæt, men pludseligt går det op for Martin at han er ved at vinde en kamp og han bliver al for passiv. Dette udnytter Tobias flot og vinder sættet.

Martin får et venligt klap på kinden, i pausen, og kommer igen stort foran i 3 sæt. Igen formår Tobias dog at kæmpe sig op, og man tror at scenariet fra 2 sæt igen vil ske. Men denne gang vinder Martin og bringer sig foran 2-1

Men ak, Martin som ikke har vundet en kamp i år, trods til tider rigtig flot spil, fik heller ikke den første sejr denne gang. Både i 4 og 5 sæt bliver store føringer sat over styr, og Tobias vinder 2-3

2-2, og nu er smilene på SISU´s læber.

3. Runde
Peter imod Tobias. Peter har godt fat i Tobias og vinder 3-1.

Martin imod Claus. Martin spiller igen en god kamp, undtagen når kampen nærmer sig sin afgørelse. Martin har flere sætbolde i 4 sæt, men taber dette 13-15 og kampen 1-3.

3-3, og det lignede en afgørende double.

Frank leverede varen imod Christoffer. Frank større erfaring og viljen var medvirkende til en 3-1 sejr.

Casper skulle så op imod Flemming. Casper bed rigtig godt fra sig, desværre skulle han bagud med 0-6 i både første og 2 sæt, før pointene kom ind. Selvom det blev 3 tætte sæt, var Flemming lige det mere rutineret og vandt 0-3

4-4, og to trætte hold skulle spille den afgørende double

Her var det den højre og venstre-hånds konstellation med Claus P og Flemming S, som var bedst. De vandt relativt sikkert 0-3, og Sisu vandt dermed kampen 4-5.

Næste kamp er hjemme imod Køge, fredag den 15.februar kl.19.00. Selvom, der reelt er ikke det store at spille om, håber vi at tidspunktet måske kan lokke mange flere tilskuere til hallen, og det kunne måske ligne en for smag på den kommende Semifinale, Hillerød imod Køge.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Hillerød
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk