Københavnsk oprykningsbrag

Lørdag eftermiddag spilles der storkøbenhavnsk topkamp i herrernes 1. division Øst, når Vedbæk hjemme tager imod København i en kamp mellem nr. 1 og 2 i rækken.

Københavnerne fører rækken med to points foran de nordsjællandske værter, men har spillet en kamp mere, så det er tæt i toppen af den stærkt besatte østkreds i den næstbedste herrerække.

Vedbæk forventes at ville forstærke sig markant til kampen, hvor landsholdsspilleren Martin Monrad ifølge den lokale Rudersdal Avis skulle være på plads for værterne – artiklen om dette kan læses ved at følge linket.

Mons spiller til dagligt for Falkenberg i Elitserien på den anden side af sundet, men repræsenterer Vedbæk i Danmark, og kan derfor stille op for den ambitiøse klub i 1. division.

Gæsterne har også en elitseriespiller i sin trup – svenske Anders Holm er ubesejret i rækken, og det kan blive et yderst interessant opgør mellem Monrad og Holm, der venter tilskuerne lørdag eftermiddag.

For alle bordtennisinteresserede, der ikke har mulighed for at se kampen i Vedbæk, er der løbende opdatering fra denne – det er gæsterne fra Københavns BTK, der står for denne altid fremragende LIVE-tickerservice, som kan ses ved at følge linket!

– Vedbæk v København spilles lørdag kl. 14:30 i Vedbækhallen…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk