To HED-semifinaler mandag

De første semifinaler i elitedivisionen for herrer spilles 2. påskedag i Odense Idrætshal kl. 15.00 , hvor OB møder vinderne af grundspillet BTK 61 fra Roskilde. Der er returopgør i Roskilde den 26. marts kl 19.00 i Roskildehallen og her spilles også et evt. tredje opgør. Roskilde vandt grundspillet , medens OB blev nummer 3. De to hidtige opgør er endt med sejre til sjællænderne på 5-1 og 5-2.

Som dengang, spilles kampen i Odense Idrætshal, hvor det røde Taraflexgulv, storskærme og ikke mindst flere/mange hundrede tilskuere venter både værter og gæster – alle er velkomne uden beregning, som det kan læses andetsteds på dbtu.dk!

Kampen spilles mandag, 2. Påskedag fra kl. 15:00, og hvor der indledes med en forkamp et kvarter tidligere.

I den anden kamp spiller sidste års mestre fra Køge Bugt mod Hillerød. Det sker ligeledes 2. påskedag i Hastrupskolen, Langelandsvej 70 i Køge . Der er returopgør fredag den 4. april i Hillerød kl. 19.00 . En tredje kamp spilles i Køge søndag den 6. april kl. 14.00.

Begge påskens semifinaler kan følges på LIVE-ticker, som der linkes til på forsiden af dbtu.dk…

BTK 61, Roskilde
Sidste sæsons kvartfinalister satser stort, og vil helt til tops i Danmark i denne sæson – og også gerne være med i det fine selskab i Europa på den lidt længere bane,. I næste sæson skal Michael Maze og Finn Tugwell spille for klubben. Veteranen Allan Bentsen er vendt hjem fra mange års udlandsophold, og udgør sammen med landsholdsspilleren Christian Larsen en stærk dansk duo for Roskildeholdet.

Bentsen har naturligvis trappet en smule ned efter at være vendt hjem fra udlandet og efter det endelige landsholdsstop, men er stadig en af de største profiler i rækken.

BTK 61 råder endvidere over to kinesere i truppen – He Ke Yi er velkendt herhjemme, mens Huang Zhe Jun er nyhentet østfra – Kenn Løkkegård og junioren Casper Gammelmark er sidste mænd i truppen, der hører til favoritterne

OB
Oprykkere med klare ambitioner om at forblive et af de kommende topklubber i landet .

Mikael Mathiasson skal ifølge ratinglisten være førstemanden på holdet, men endnu en svensker, Johan Björklund er ikke langt efter. Førsteårssenioren Morten Hyrup er kommet hjem til OB og Fyn, endnu et lokalt islæt har man i figtheren og næstformanden i DBTU Mads-Peter Jannings. Daniel Reed er kommet til fra England, og har et nyvundet holdeuropamesterskab med sig i bagagen for EM for ungdom .

Køge Bugt
Køge råder over 3 meget stærke svenske spillere og den danske spiller Claus Rasmussen. Køge sluttede i grundspillet som nr.2 efter BTK61.

I Køge og Hillerød´s indbyrdes kampe i grundspillet blev det til to sejre til Køge. Dog var ingen af holdene i stærkeste opstillinger ved disse kampe, så der er lagt op til nogle helt andre kampe i semifinalerne.

De forsvarende danske mestre fra Køge Bugt virker tydeligvis indstillet på at ville forsvare titlen, og som tidligere satser man på broderfoket fra Sverige til løse opgaven – hele fire er der med i truppen.

Man har til denne sæson byttet to svenskere ud med to andre, og det ligner en klar forstærkning – Magnus Wahlgren og Fredrik Lundkvist er kommet til fra Elitserien, hhv. 2. Bundesliga, og bliver stærke kort i titelforsvaret.

Holdopstilling : Magnus Wahlgren,Fredrik Lundkvist, Fredrik Nilsson, Claus Rasmussen

Hillerød
Hillerød blev nr. 5 i grundspillet, og var derfor modsat Køge, igennem to kvartfinaler imod grundspillets nr.4 Team Vendia. Her viste Hillerød ingen nåde og vandt begge kampe sikkert. Især Hillerøds ”kinesiske mur” Huang og Wang, var flyvende og vandt 7 ud af deres 8 single kampe. Derudover forventes det at den svenske veteran Peter Greczula og den danske junior landshold spiller Henrik Laxby spiller.

Holdopstilling: Huang Hou Yu, Wang Wen Jie (Esbjerg), Peter Greczula , Henrik H. Laxby

Begge semifinaler kan følges på LIVE-ticker, som der vil blive linket til på forsiden af dbtu.dk…

På dbtu.dk kan man under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne læse meget mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og sidste sæson…

Forfatter: Madsen & Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk