For 3. gang i træk

Finalen i Dame Single bliver helt som forventet et opgør mellem Danmarks to bedste spillere gennem de sidste tre år – Mie Skov og Anne Cathrine Bomann mødes for tredie gang i træk i DM-finalen.

Storfavoritten Mie Skov havde præcis så få og små problemer i semifinalen mod 16-årige Pernille Agerholm, som forventet – det blev 4-0 uden den trefoldige danske singlemester på noget tidspunkt var presset.

I den anden semifinale var der sporadisk spænding: Anne Cathrine Bomann dominerede i de to første sæt, mens rutinerede Janne Jensen kommer foran fra starten af tredje sæt, og holder helt hjem.

Fjerde sæt var igen spil til et mål til AC’s fordel, mens det i femte sæt er Jensen der hurtigt kommer foran, og holder til mål.

Sjette sæt er ret lige, men AC kommer foran, og fører med et par point hele sættet. Hun får to matchbolde ved 10-8, men Jensen udligner til 10-10, inden AC vinder på sin tredje matchbold: 12-10 og 4-2 til AC, der dermed er i sin tredie DM-singlefinale i træk.

RESULTATER – DAME SINGLE, SEMIFINALER
Mie Skov, Roskilde – Pernille Agerholm, Rønde: 4-0
Janne M. Jensen, Roskilde – Anne Cathrine Bomann, Hillerød: 2-4

– sætcifre kan ses på infosport.dk

DM FOR SENIOR 2008

DM FOR SENIOR 2008

Der er oprettet et “sæsonpræget” menupunkt på dbtu.dk – Danske Mesterskaber vil være på menuen et godt stykke hen i foråret, så man kan se indbydelser, nyheder og senere resultater, når først de mange danske mestre og medaljetagere er fundet…

Forfatter: Madsen & Sørensen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk