Maze eller Ryu?

Hvis man skal tro de fire spillere i torsdagens Korral Super cup i bordtennis i KB hallen, bliver det enten den olympiske mester Ryu Seung Min, Korea eller Michael Maze der løber med sejren og de 75.000 kr i førstepræmie

– Jeg tror, jeg vinder sagde OL vinderen Ryu Seung Min, Korea.

– Jeg tror, det bliver mig, sagde Michael Maze. Jeg har været skadesfri i en lang periode, og glæder mig til at spille i Danmark mod nogen af verdens bedste spillere.

– Maze bliver stærk på hjemmebane, mente den tidligere verdensmester Jörgen Persson, Sverige.

– Ryu er min favorit sagde Kalinikos Kreanga, Grækenland. Jeg har vundet fem af seks tidligere opgør mod Maze, men statistikken kan jeg ikke bruge til noget i morgen aften.

Det var meldingen på onsdagens pressemøde på Københavns Rådhus.

Den danske sportschef Peter Sartz var lidt mere i tvivl. Det bliver vinderen af semifinalen mellem Kalinikos Kreanga og Maze der løber med sejren, siger Sartz, der har følgende karakteristik af de fire spillere i Korral Super Cup:

Ryu Seung Min, Sydkorea, nr 8 i verden: Spektakulær penneskaftspiller med utrolig vinderinstinkt. Benarbejde og forhåndsloop er verdens bedste.

Kalinikos Kreanga, Grækenland, nr 15 i verden: Farverig, dynamisk, Baghåndsspecialist, der looper fra alle positioner med enorm kraft. Findes ikke bedre loop mod loop spiller

Michael Maze, nr 20 i verden: Bedst når det gælder. Hans server og korte spil i verdensklasse

Jörgen Persson, Sverige, nr 30 i verden: Meget bevægelig. Vender forsvar til angreb som en cobra.

Programmet i Korral Super Cup
Kl. 19.00: Semifinaler : Ryu Seung Min, Sydkorea-Jörgen Persson, Sverige &
Michael Maze, Danmark-Kalinikos Kreanga, Grækenland
15 minutters pause
kamp om 3. pladsen
Finale

Alle kampe spilles bedst af fem sæt.

Nr 1. får 75.000 kr , nr 2. 50.000 kr , nr 3. får 35.000 kr og nr. 4 25.000 kr.

Alle fire spillere meldte sig på onsdagens pressemøde sig i topform. Persson og Maze har lige været på en uges træningslejr i Qatar sammen med de to tyske spillere Timo Boll og Dimitrij Ovtcharov.

Ryu Seung Min spillede sin europæiske klub Niederösterreich i finalen i champions league i sidste weekend, og Kalinikos Kreanga er med i topstriden for sin franske klub Hennenbont i den franske liga, hvor den værste konkurrent er Levallois med Michael Maze.

Turneringen i KB hallen vil blive vist i Kina og Sydøstasien på den store sportskanal ESPN. I morgen kan turneringen følges live i KB hallen eller på TV 2 sport.

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk