Sisu/MBK v Vedbæk

Sejr til Sisu/MBK i første finale i dame elitedivisionen
Første finale blev afviklet i Århus den 28. april 2008 og blev en meget spændende og seværdig holdkamp.

Pernille Søndergaard lagde ud mod Emily Ingves som Sønder til tider har haft det lidt svært i mod. Med 50 tilskuere i ryggen gav det Sønder vinger og Sønder vandt sikkert 3-0 og så sikkert som 11-1 i 3. sæt.

Bella Katchiouriner startede dagen med at møde Katrine Ildal og gjorde Sønder kunsten efter og vandt også 3-0 og ligeledes med cifrene 11-1 i 3. sæt.

Stilling: 2-0 til Sisu/MBK

Den nykårede 4-dobbelte danske ungdomsmester Pernille Agerholm lagde godt ud mod Dana Bentsen og vandt første sæt, men tabte efterfølgende de næste 3 sæt.

Bella vandt sikkert 3-0 over Emily.

Stilling: 3-1 til Sisu/MBK

Så skulle Pernille Søndergaard i kamp mod Dana. Dana havde revanche til gode, da Sønder vandt over Dana til Grand Prix finalerne i torsdags. Sønder finder de gode takter frem og vinder første sæt., men taber derefter 2. og 3. sæt. Sønder genfinder den gode rytme i 4. sæt og vinder sættet, men i 5. og afgørende sæt trækker Dana fra og vinder 11-5.

Pernille Agerholm vinder 3-0 over Katrine.

Stilling: 4-2 til Sisu/MBK

Mie Jacobsen og Pernille Agerholm spiller double mod Dana og Emily og taber 3-1.

Stilling: 4-3 til Sisu/MBK

Så skulle Bella i kamp mod Dana. Bella har aldrig vundet over Dana, men er kommet tættere og tættere på hende, så i dag skulle det være med god hjælp fra publikum. Bella lægger suverænt ud med flot og varieret spil og vinder klart første sæt med 11-6. De efterfølgende sæt skiftes de til at vinde i en meget jævnbyrdig kamp. Kampen ender i 5. sæt hvor Dana trækker fra til sidst, men Bella er tæt ved at indhente hende, men må se sig slået med 11-8.

Stilling: 4-4

Så skulle Pernille Agerholm i kamp mod Emily og vinder første sæt, men taber så 2. sæt. Ager finder det gode spil frem igen i 3. og 4. sæt og vinder kampen 3-1.

Stilling: 5-4 til Sisu/MBK

Den sidste og afgørende kamp står mellem Sønder og Katrine. Sønder lukker og slukker dagens holdkamp med at vinde 3-0 og sikrer dermed Sisu/MBK en sejr på 6-4 i den første finale.

Resultat: 6-4 til Sisu/MBK

2. finale finder sted torsdag den 1. maj 2008 kl. 17.00 i Vedbæk.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk