Sidste danske OL-chance

TABLE TENNIS WORLD FINAL OLYMPIC QUALIFICATIONTABLE TENNIS WORLD FINAL OLYMPIC QUALIFICATIONTABLE TENNIS WORLD FINAL OLYMPIC QUALIFICATIONTABLE TENNIS WORLD FINAL OLYMPIC QUALIFICATION

Det er sidste chance for dansketrioen Mie Skov, Finn Tugwell og Kasper Sternberg, når verdenskvalifikationen til OL 2008 i Beijing spilles fra torsdag til søndag i Budapest.

Oprindelig var der tre pladser at spille om i såvel herre som dame single, men det viser sig nu at kun en del af de 22 kvotepladser der var reserverede til at fylde op med i holdturneringen ikke bliver brugt.

Derfor forventes det at der i herre single spilles om ca. 15 pladser og 14 pladser hos damerne. Der er dog et utroligt stærkt felt med en lang række af spillere i top 50 i verden.

MIE SKOV (Foto: ittf.com)FINN TUGWELL (Foto: ittf.com)KASPER STERNBERG (Foto: ittf.com)

Finn Tugwell er seedet som nr. 14 af 75 spillere og træder først ind i turneringen efter de indledende runder er spillet. I disse skal Kasper Sternberg opnå en andenplads for at gå videre i turneringen.

I dame single var Mie Skov tæt på at kvalificere sig ved Europakvalifikationen, da hun i den afgørende kamp havde tre matchbolde for at komme med til Beijing.

Hendes gode resultater resulterede i en fremgang på 67 pladser på verdensranglisten. Hun er seedet 28 af de 56 deltagende i Budapest. Hun skal i den indledende pulje opnå mindst en andenplads for at gå videre.

Der er lodtrækning i den 7. maj – læs mere på ittf.com og moatsz.hu – og senere på dbtu.dk, hvor vi følger den danske trio i den ungarske hovedstad fra torsdag…

TABLE TENNIS WORLD FINAL OLYMPIC QUALIFICATIONTABLE TENNIS WORLD FINAL OLYMPIC QUALIFICATIONTABLE TENNIS WORLD FINAL OLYMPIC QUALIFICATIONTABLE TENNIS WORLD FINAL OLYMPIC QUALIFICATION

Forfatter: Madsen & Sørensen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk