Åben invitation

Hermed inviteres alle klubber til at deltage i en kvalifikationsturnering til næste sæsons 1. division for Damer, hvor der er opstået en ledig plads. Såfremt der er flere end en klub, der er interesseret, vil der blive spillet kvalifikation om den ledige plads samt om reserverækkefølge.

Eventuel kvalifikation til 1. division for Damer vil foregå i weekenden 7.-8. juni. Spillested afhænger af hvilke hold, der skal spille og vil derfor blive meddelt senere. Herunder følger div. information – bemært, at tilmeldingsfristen allerede er onsdag den 28. maj, kl. 12.00.

Holdstørrelse: Hvert hold består af tre spillere.

Spillesystem: Tilmeldingsfristen er onsdag den 28. maj, kl. 12.00: Der spilles efter systemet for ”Tre personers hold”. Holdkampene afvikles i samlinger, hvor der som udgangspunkt spilles tre holdkampe pr. samling (to kampe lørdag + en søndag). Holdkampene afvikles på 1½ bord (to holdkampe pr. tre borde). Der vil være mulighed for at afvikle enkelte lokalkampe.

Samlinger: Alt efter antallet af hold i rækkerne afvikles rækkerne i 4-6 weekendsamlinger. Alle hold mødes to gange – og i Elitedivisionen afsluttes der med et finalespil, som man kender det fra tidligere.

Terminer: De endelige terminer for samlingerne vil blive oplyst senere.

Dommere: Der påsættes dommere til alle kampe i Elitedivisionen. Afregning sker gennem DBTU’s Sekretariat, hvorefter udgifterne til dommere fordeles ligeligt på alle klubberne i Elitedivisionen. Øvrige udgifter arrangørklubberne måtte have fordeles endvidere på 1. divisionsklubberne også.

Spillere: Disse kvalifikationskampe er afslutningen på sæsonen 2007/2008, og der kan derfor ikke bruges spillere, som har repræsenteret andre klubber på dameseniorhold i denne sæson.

Økonomi: Startgebyret er kr. 3.300,- for Elitedivisionen og kr. 2.500,- for øvrige divisioner. Der udbetales rejsegodtgørelse og tilskud til overnatning efter gældende regler.

Tilmelding: Tilmeldingsfristen er onsdag den 28. maj, kl. 12.00. Tilmeldingen skal sendes eller faxes til DBTU’s Sekretariat, Idrættens Hus, 2605 Brøndby, fax. 43 26 21 15, e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk – spørgsmål bedes ligeledes rettet til Sekretariatet, tlf. 43 26 21 12 / e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk

Forfatter: Gitte Hvid
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk