Tilmeld dig allerede nu

Der vil blive afholdt bordtennisdommerkursus d. 23. august 2008 i Snejbjerg – hvis du er interesseret, så læs mere herunder…

Velkommen som aspirant til DBTU-dommer. Det der kræves vil her blive beskrevet:

• Kendskab til ITTF`s bordtennis love
• Disciplinærbestemmelser
• Sund fornuft
• Lyst til at være sammen med sportsfolk
• Lyst til at hjælpe unge bordtennis spillere
• Møde andre og være med til at udvikle sporten

Dette er de væsentlige punkter; men lad dig ikke skræmme, det er nemlig ikke så svært. Der skal hentes på DBTU`s hjemmeside:

1) ITTF’s bordtennis regler
2) Disciplinær bestemmelserne.

Disse 2 bilag skal man kunne for at klare den teoretiske prøve, så læs dem grundigt igennem, så bliver det ikke svært. Derefter skal man op til en praktisk prøve, den består i at dømme en bordtennis kamp i DT for eliten senior/ungdom eller lignende kamp.

Klarer man disse to ting, så er man DBTU-dommer.

Prisen for at blive DBTU- dommer er 800,00 kr, men den bliver som regel betalt af den klub man er tilknyttet, det kan også afregnes i form af dømte kampe, så man behøver reelt ikke have penge op af egen lomme.

Med i prisen er : Dommertrøjer, stopur, røde/gule/hvide kort, netmåler, samt selve uddannelsen, incl. teoretisk og praktisk eksamen.

Kursus afholdes d. 23. august på Snejbjerg skole fra kl. 10 til ca. kl. 15, incl. teoretisk prøve – tilmelding til kurset skal foretages senest d. 16. august.

Kontakt undertegnede for tilmelding og videre forløb.

Forfatter: Preben Søndergaard
Kontaktperson tlf.: 20 29 97 17
Kontaktperson e-mail: ps@theshark.dk