50.000 kr. fra kommunen

Team Nørreå har i forårets løb tænkt mange tanker om talentudvikling i samarbejde med de omkringliggende klubber.
Det er blevet til projekt “Den røde tråd”, som fik en blåstempling den 11. juni.

“Den røde tråd” er et samarbejde mellem 8 klubber i Midtjylland, hvor de bedste spillere skal træne sammen 2 gange om ugen i Bjerringbro. Det drejer sig dog ikke kun om at forbedre de bedste spillere. Det er også meningen, at klubberne ved hjælp af samarbejde og videns deling skal højne niveauet i den daglige træning. Tovholder og hovedtræner Lars-Henrik Sloth vil 2 gange i hver sæson komme på besøg i alle klubber og den ene gang sammen med en konsulent fra DBTU. Der er en masse andre kvaliteter og formål med projektet, men de ovennævnte er nogle af de vigtigste.

Det er ikke meningen, at de deltagende klubber skal betale for at være med i projektet, og det er alene Team Nørreå der står for at finansiere de cirka 125.000 kr. projektet koster.

Team Nørreå har derfor sendt nogle ansøgninger afsted, og DBTU har givet tilsagn om 5.000 kroner i støtte. Det store gennembrud kom 11. juni. Folkeoplysningsudvalget i Viborg kommune var søgt om 50.000 kroner. De syntes om projektet og havde derfor indkaldt Tommy Jørgensen for, at han kunne fortælle lidt mere om projektet. Der blev efterfølgende kun sagt rosende ord, og efter kort tid blev der givet tilsagn om at støtte med 50.000 kroner i den kommende sæson, hvorefter der vil blive evalueret og eventuelt givet et nyt tilskud.

Det er en fantastisk blåstempling af projektet, og vi er enormt glade for Viborg kommunes tilskud. Vi glæder os nu rigtigt meget til at komme igang med sæsonen og projekt “Den røde tråd”.

Forfatter: Tommy Jørgensen
Kontaktperson tlf.: 22 32 14 47
Kontaktperson e-mail: tommyj@mail1.stofanet.dk