Hård CL-lodtrækning

Hård men spændende lodtrækning for Roskilde

– Det var da helt vildt, det bliver hårdt, nej hvor bliver det sjovt.

Det var den umiddelbare reaktion fra Roskilde Bordtennis spillere Michael Maze og Finn Tugwell, da de hørte om lodtrækningen til den kommende sæsons Champions League.

Roskilde trak de bedste hold i hvert seedingslag ved lodtrækningen, der foregik i Römer Rathaus i Frankfurt, hvor også Roskildes spillende sportsdirektør Allan Bentsen var til stede.

Roskilde skal møde Borussia Düsseldorf, Hennebont fra Frankrig og Pieve Emanuele fra Milano i Italien.

Borrussia er lig med det tyske landshold, som er regerende europamestre 2007, hvor Roskilde kan stille med holdet der blev europamester i 2005. Düsseldorf stiller med Timo Boll, Dmitrij Ovtcharov og Christian Süss.

Hennebont fra Frankrig stiller med OL vinderen i single fra Athen 2004 og vinderen fra Korral cup i KB hallen i år Ryu Seung Min, Korea, græske Kalinikos Kreanga og Daniel Quentel, Frankrig.

Pieve Emanuele fra Italien stiller med OL bronzevinderen fra 1992 og tidligere kinesisk verdensmester Ma Wenge, Bojan Tokic fra Slovenien og Roko Tosic fra Kroatien.

– Det er en spændende lodtrækning siger det danske es Michael Maze. Det er jo de allerbedste hold vi kommer op imod, og det bliver fantastiske kampe i Roskildehallen. Vi skal være helt på toppen, hvis vi skal nå igennem til kvartfinalerne, siger Michael Maze.

– Det er en helt vild lodtrækning siger Finn Tugwell. Det bliver svært. Vi har ramt de stærkeste hold i hvert seedingslag.

– For tilskuere og tv kunne lodtrækningen ikke blive bedre. Det bliver tre topbrag af kampe, vi kan præsentere i Roskildehallen, siger den spillende sportsdirektør Allan Bentsen.

Vi skal møde de tyske europamestre fra Düsseldorf, Hennebont med OL vinderen Ryu og græske Kreanga samt et italiensk hold med den gamle verdensmester Ma Wenge.

Det bliver svært at holde målsætningen om en plads i kvartfinalen, hvilket kræver en andenplads i puljen, men til gengæld bliver det spændende at præsentere denne perlerække af spillere i Roskilde i den kommende sæson.

Men jeg skal nok selv træne lidt mere end i sidste sæson, siger den spillende sportsdirektør.

Programmet
19/9 Roskilde Bordtennis- Pieve Emauele Milano
17/10 Roskilde Bordtennis-Borussia Düsseldorf
7/11 Hennebont, Frankrig-Roskilde Bordtennis
14/11 Pieve Emauele Milano-Roskilde Bordtennis
19/12 Borussia Düsseldorf-Roskilde Bordtennis
30/1 Roskilde-Hennebont, Frankrig

Alle Roskildes hjemmekampe vil blive transmitteret af TV2 sport

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk