10-årig sponsoraftale til Maze

                  

Langvarige aftaler er måske ikke det mest almindelige i sportens verden. Ikke desto mindre har Danmarks bedste bordtennisnavn 26-årige Michael Maze netop fornyet sin kontrakt med det japanske bordtennisfirma Butterfly for en 10-årig periode .

Dermed har Maze sikret sig en ny attraktiv aftale for de kommende år. Kontrakten omhandler anvendelse af Butterfly tøj og sko samt at Butterfly har udviklet og sælger et særligt Michael Maze bordtennisbat.

– Vi er meget glade for at have indgået en lang aftale med en af verdens bedste spillere Michael Maze. Vores samarbejde startede for 15 år siden og vores nye aftale varer til 2018. Vi er meget imponeret over Michael og glæder os til det fortsatte samarbejde siger Butterflys europæiske direktør Yuki Kamizuru.

– Jeg er meget glad for at fortsætte samarbejdet med Butterfly. Vi har altid haft et fortrinligt samarbejde, og jeg er glad for at dette kan fortsætte i endnu en lang periode, siger Michael Maze .

– Det er unikt at et samarbejde i sportens verden kommer til at vare 25 år, men det er et faktum med den nye aftale, siger Mads H Frederiksen, f-reklame, der har forhandlet aftalen for Michael Maze . Den viser, at Butterfly tror og satser på Michael.

Butterfly er verdens største bordtennis materiel firma. I Europa satser de i sær på to spillere . Det er den tyske europamester Timo Boll, der også for nylig har indgået en 10 årig aftale med Butterfly og Michael Maze , der også er et stort navn i Asien. 

                  

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk