Modstander på vej til Maze

 DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE

Den første bordtenniskamp med dansk interesse er nu spillet i Beijing – i 1. runde af OL-singleturneringen mødtes østrigske Robert Gardos og nordkoreanske Ri Chol Guk, og vinderen ville være potentiel modstander til Michael Maze i 3. runde.

Længe lignede det nordkoreansk sejr, da Ri bragte sig foran med 3-0 – men Gardos, der har haft en flot OL-turnering, med sejr over bl.a. den regerende olympiske mester, Ryu Seung Min vendte og vandt med 4-3.

7. og afgørende sæt var en højspændende affære, hvor Gardos bragte sig foran med 8-6 – her spilledes en kontroverseil bold, hvor østrigeren mente Ri havde “trøjetræf” på bolden, men dette blev ikke dømt, og endnu to bolde senere var nordkoreaneren foran med 9-8.

Gardos fandt dog sit fokus igen, og lukkede herefter kampen ved at tage de tre næste bolde, og vandt sættet med 11-9, og altså kampen med 4-3, og sikrede sig samtidig et 2. rundeopgør mod kroatiske Zoran Primorac – vinderen af den kamp møder Maze.

Primorac v Gardos spilles tirsdag kl. 8:00 CET – vi vender tilbage med nyt derfra…

– læs alle OL-nyheder og find div. OL-links, m.v. under OL 2008

 DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE 

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk