Ikke startet/afbrudt kamp

Det viser sig, at der er temmelig mange fejlindtastninger i de situationer, hvor en spiller trækker sig i en holdkamp eller i en kamp ved et stævne.

Reglen er, at hvis en single/double ikke påbegyndes, så registreres kampen med ”ej mødt” på holdskemaet i klubportalen eller med WO i stævneprogrammet TTC.

Hvis en single/double påbegyndes og en spiller trækker sig på grund af skade eller andet, så registreres kampen med 3-0 til modstanderen på holdskemaet i klubportalen eller med 3 gange 11-5 i stævneprogrammet TTC.

§ 16 i stævne/ratingreglementet
Kun tællende kampe kommer med på ratinglisten. I holdturneringen tæller kun de kampe, som danner holdkampens resultat. Afbrudt kamp på grund af skade eller andet er en tællende kamp. Ikke påbegyndte kamp er ikke en tællende kamp.
Ved et stævne skal alle kampe i en række bestå af registrerede spillere for at rækken tæller med. Dette krav gælder dog ikke spillere fra udenlandske klubber.

Vejledning:
Trækker en spiller sig efter en holdkamps start på grund af en skade eller andet, så rettes hans spiller-ID i de ikke påbegyndte kampe til 000 = Ej mødt. Resultatet tastes ind med 3-0 til modstanderen. En ikke spillet kamp tæller ikke med til ratinglisten.

Trækker en spiller sig i en påbegyndt single/double, tabes kampen 5-11 5-11 5-11. En påbegyndt kamp tæller altid med til ratinglisten.

I holdkampe, hvor ikke alle kampe afvikles (f. eks i kampe, hvor man stopper ved 10 vundne kampe) skal der ikke udfyldes noget resultat i de kampe, der ikke bliver spillet – systemet regner selv ud, at kampen er stoppet, når det ene hold har nået det nødvendige antal sejre…

Venlig hilsen, Stævnre/ratinggruppe

 

Forfatter: Stævne/ratinggruppen
Kontaktperson e-mail: tranto@mail.dk