MANGE, MANGE TAK TIL ALLE

Kære alle!

Mange tak for jeres store og vellykkede indsats op til og under Danish Open 2009 i Frederikshavn. Turneringen blev et flot udstillingsvindue for sporten, og der har fra mange sider lydt store roser i forbindelse med afviklingen, herunder ikke mindst indsatsen fra de frivillige.

Arena Nords administrative personale var ovenud tilfredse med samarbejdet omkring spille- og træningsfaciliteter og opgaveløsningen i og omkring Arena Nords øvrige rum, herunder vagtberedskabet, frokostbespisningen, billetsalg, oprydning m.m.

TV-folkene fra TV2 Sport var imponerede over den flotte kulisse og den store forståelse, der var fra vores side i forsøget på at skabe de bedst mulige optagelser, noget der kun blev muliggjort pga. jeres opbakning og deltagelse.

Jeg gætter i øvrigt på, at et par hundrede mio. kinesere har overværet en eller flere af kampene på tv – og måske har de også fået et enkelt glimt af en eller flere af os frivillige.

Der var også ros fra det internationale bordtennisforbund, ITTF, som mente, der ikke kunne sættes en finger på arrangementet. De få udfordringer, vi stødte på, løste vi på flot vis til glæde for spillere, trænere og publikum.

Desuden fortjener eleverne fra bordtennislinjen på Tjele Efterskole en særlig tak for at rive størstedelen af en uge ud af kalenderen og sikre, at en lang række funktioner blev varetaget på upåklagelig vis.

TJELE EFTERSKOLE + TIMO BOLL

Denne tak når ikke ud til alle de frivillige, der ydede et fantastisk stykke arbejde.

Derfor vil jeg bede jer formidle takken videre til de, der medvirkede til at gøre Danish Open 2009 til en stor oplevelse – bl.a. alle de, der hjalp til med pålægning og aftagning af gulvet, hvilket jeg ved er en hård, men særdeles betydningsfuld opgave.

Endnu en gang tak for indsatsen og samarbejdet om at løfte en stor og vigtig opgave til gavn for dansk bordtennis – og for verdens bedste sport i almindelighed!

Forfatter: Mads-Peter Jannings
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 13
Kontaktperson e-mail: dorte.kronsell@dbtu.dk