Li lo sidst i Virum

Li Moding blev dagens mand i Virumhallen, da han vandt begge sine singler og havde halvpart i den afgørende double, da Virum-Sorgenfri sikrede sig en plads i semifinalerne på bekostning af Dragør, der blev besejret 5-4 i søndagens afgørende kvartfinale og 2-1 i hele kvartfinaleserien.

Li slog Daniel Fynsk med 3-1 og Christian Larsen med 3-2 (11-4 i afgørende sæt) – og altså den afgørende double, hvor han sammen med Martin Bremer sikrede Virum-Sorgenfri pladsen blandt de fire sidste i Elitedivisionen for Herrer 2008/09.

Den unge kineser bliver et udfordrende bekendtskab for de kommende semifinalemodstandere – i efteråret slog han som bekendt bl.a. Allan Bentsen og Finn Tugwell, så mon de forsvarende mestre fra Roskilde “tør” vælge VSBTK, når semifinalerne skal sammensættes om godt en uge…?

De øvrige sejre til de kommende semifinalister stod Bremer og Daniel Engblom for – for Dragør var det Morten Knudsen med to sejre, samt Christian Larsen og Kim Høgsberg, der stod for sejrene i en holdkamp, der udviklede sig fra 0-2 til 4-2, 4-4 og altså endelig slutresultatet 5-4…

VIRUM-SORGENFRI (Foto: vsbtk.dk

Virum-Sorgenfri – Dragør 5-4
Martin Bremer – Christian  Larsen 0-3
Henrik Vendelbo – Morten Knudsen 1-3
Li Moding – Daniel Fynsk 3-1
Daniel Engblom – Kim Høgsberg 3-2
Martin Bremer – Daniel Fynsk 3-0
Li Moding – Christian Larsen 3-2
Henrik Vendelbo – Kim Høgsberg 0-3
Daniel Engblom – Morten Knudsen 2-3
Bremer/Li – Høgsberg/Larsen 3-1

12/3 | Dragør udlignede
Dragør udligende fredag aften kvartfinaleserien mod Virum-Sorgenfri, da de på udebane vandt en sikker sejr – det blev 2-5 i Virum, hvor den tredie og afgørende kamp i serien spilles søndag.

Christian Larsen tog revanche for sine to nederlag i første kamp – denne gang slog han Daniel Fynsk uden sættab og Li Moding med 3-2.

Kim Høgsberg tog ligeledes to sejre – i næstbedste parkryds blev det 3-2 over Daniel Engblom og 3-0 i den sidste matchvindende single mod Henrik Vendelbo. Morten Knudsen var ligeledes ubesejret – han vandt sin ene spillede kamp med 3-0 over Vendelbo.

For værterne var det Li (3-2 over Fynsk – efter 1-2) og Martin Bremer (ligeledes 3-2 over Fynsk), der sørgede for sejrene.

Sidste kamp i kvartfinaleserien spilles i morgen, søndag d. 15. marts hos VSBTK.

Virum-Sorgenfri – Dragør 2-5
Martin Bremer – Christian Larsen 0-3
Henrik Vendelbo – Morten Knudsen 0-3
Li Moding – Daniel Fynsk 3-2
Daniel Engblom – Kim Høgsberg 2-3
Martin Bremer – Daniel Fynsk 3-2
Li Moding – Christian Larsen 2-3
Henrik Vendelbo – Kim Høgsberg 0-3

12/3 | VSBTK godt på vej
Virum-Sorgenfri gjorde evt. skeptikere til skamme, da de trodsede formkurven, og på udebane indledte kvartfinaleserien med en klar sejr mod Dragør – det blev 1-5 i Hollænderhallen, hvor både stjerne og “vandbærere” trådte i karakter, da det virkelig gjaldt.

Stjernen, kinesiske Li Moding, vandt ikke overraskende begge sine singler:

Det blev 3-0 over Daniel Fynsk og 3-2 over vicedanmarksmesteren Christian Larsen, som ellers har haft et fornuftigt tag på den unge kineser (2-2 før aftenens møde), men overraskende var det bestemt ikke, at han slog “Bønne”.

Det var det til gengæld at den anden spiller i 1. parkryds, vandbæreren Martin Bremer ligeledes kunne vinde begge kampe – sejren over Bønne (3-1) må betegnes som en lille sensation, mens den mod den fra skadespause tilbagevendte Fynsk var mere ventet (eller måske mindre uventet).

Daniel Engblom vandt med 3-1 over Kim Høgsberg i næstbedste parkryds, og sørgede dermed for at VSBTK nåede op på de fem påkrævede sejre – Morten Knudsen slog Henrik Vendelbo med de samme cifre, hvilket sikrede værterne deres eneste sejr på dagen.

VIRUM-SORGENFRI (Foto: VSBTK)MARTIN BREMER (Foto: VSBTK)

Næste kamp i kvartfinaleserien spilles i morgen, fredag d. 13. marts hos VSBTK.

Dragør – Virum-Sorgenfri 1-5
Daniel Fynsk – Li Moding 0-3
Morten Knudsen – Henrik Vendelbo 3-1
Christian Larsen – Martin Bremer 1-3
Kim Høgsberg – Daniel Engblom 1-3
Daniel Fynsk – Martin Bremer 0-3
Christian Larsen – Li Moding 2-3

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk