Dragør v Virum-Sorgenfri

Skuffende start for Dragør
Flere end 50 tilskuere mødte forventningsfulde op i Hollænderhallen for at medvirke til at Dragør fik en god start på slutspillet mod Virum.

Der var flere spørgsmålstegn til aftenens kamp.

Daniel Fynsk var tilbage efter en længere pause på grund af en knæskade. Hvorledes var formen?

Dragør spillerne havde weekenden forinden ydet kraftpræstationer ved Danmarksmesterskaberne i Kerteminde. Christian Larsen nåede finalen i single efter sejr over blandt andet Allan Bendtsen, men kunne ikke stille noget op i finalen mod Finn Tugwell, men vicedanmarksmester lyder da af en hel del.

Christian Larsen var også i semifinalen i double sammen med Lars Hauth, og derudover var også
Kim Høgsberg og Morten Knudsen i semifinale. Begge par tabte dog her, men bronze er naturligvis flot.

Tillykke til spillerne, men ville der være en reaktion kun ganske få dage efter en hård weekend.

Det skulle hurtigt vise sig, at Daniel Fynsk langtfra var klar til kamp, der manglede tydeligt kamptræning og dermed hurtighed. Daniel startede pænt mod stærke Li moding, men forhindre en 3-0 sejr til Li kunne han ikke.

Morten Knudsen indledte mod Henrik Vendelbo, om hvem der også gik rygter om skadespause, hvilket godt kunne fornemmes, og da Morten samtidig spillede op til sit bedste, kunne Henrik ikke forhindre Morten i at vinde med 3-1 i sæt.

Stillingen dermed 1-1.

I de næste 2 kampe var der en forventning om Dragør gevinst, men det skulle gå helt anderledes.

Det var tydeligt, at Christian havde besvær med at komme i gang mod en i øvrigt på dagen fantastisk godt spillende Martin Bremer Jensen, som defensivt holdt stand kampen igennem og også serverede flotte slag ind i mellem.

Christian fik efterhånden gang i sit spil efter en 0-2 sæt indledning, vandt det 3. sæt og kunne med lidt held have vundet 4. sæt, og så havde kampen været åben. Martin holdt stand og vinder 4. sæt med 14-12 og dermed kampen 3-1 i sæt.

Daniel Engblom er en pudsig fætter. Stille og roligt spiller han sit spil, og der er ikke mange attityder undervejs, men han er farlig, når han får lov, og det gjorde han.

Kim Høgsberg fik en rigtigt skidt start, kommer stort bagud i 1. sæt, kæmper sig tilbage for alligevel at tabe 11-9 i sættet. Kim kommer godt tilbage i 2. sæt og vinder her med de samme cifre, men generelt syntes det ikke, som om han kunne styre Daniel, selv om det er set før.

Daniel vinder de efterfølgende 2 sæt, og dermed kampen med 3-1.

Stillingen er nu 3-1 til Virum, Dragør under stort pres, selv om tilskuerne fortsat tror på muligheden for sejr.

Den med spænding imødesete kamp mellem Christian Larsen og Li Moding blev netop den lækkerbisken, som alle ønskede sig.

Christian får igen en skidt start og kommer bagud med 0-2 i sæt, og igen er det op af bakke. Med flot spil af begge og under stor jubel vinder Christian de 2 næste sæt efter intens spænding.

Christian og Li har slået hinanden 2 gange i denne sæson, men mod Li kan der ikke slappes af i et sekund, så lyner enten forhånden eller baghånden og 5. sæt giver Li et forspring som han holder helt igennem, og vinder dermed kampen med 3-2 i sæt(11-8, 11-7, 9-11, 15-17 og 11-8).

Forinden havde Martin Bremer ikke levnet Daniel Fynsk den mindste chance, og det var tydeligt i denne kamp, at der manglede en hel del hos Daniel. Af så Martin oven i købet struttede af selvtillid gjorde det heller ikke nemmere for Daniel.

Dagens mand = Martin Bremer Jensen

Virum vinder 5-1 i Dragør, og gør dermed sig selv til storfavorit på hjemmebane fredag aften i Virumhallen. På gensyn der.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Dragør
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk