Betal kontingent til din idrætsforening

Hjælp på vej for 2021-tab

DIF og DGI’s corona-hjælpepulje har hjulpet tusindvis af foreninger med at få dækket de tab og manglende indtægter, som de er blevet påført i 2020 på grund af corona-restriktionerne. Men den sidste ansøgningsrunde lukkede den 22. januar, så nu kan der ikke længere søges om dækning for 2020-tab.
Desværre kom restriktionerne også til at række ind i 2021, og ingen kender endnu udløbsdatoen for den massive nedlukning af foreningsidrætten. Derfor vil der også være store tab i det igangværende kalenderår, men heldigvis ligger det allerede nu fast, at puljen på et senere tidspunkt åbner for ansøgninger om dækning for tab i 2021.
Hvornår puljen åbner, ligger endnu ikke helt fast, men det bliver sandsynligvis i marts eller april, og der vil i være ca. 80 millioner kroner i puljen. Ansøgningskriterierne vil være de samme, som har været gældende i de første ansøgningsrunder i DIF og DGI’s corona-hjælpepuljemed den ene undtagelse, at puljen i den kommende runde kun vil kunne ansøges om dækning af tab i 2021. Læs mere her

Betal dit kontingent

Tiden med Corona trækker tænder ud, og det er en reel bekymring hos mange foreninger, at medlemmerne måske vælger at melde sig ud og spare kontingentet, fordi de ikke får noget idræt for pengene og ikke holdes til ilden. Derfor har DIF lavet et Facebook-opslag, som de opfordrer alle foreninger til at bringe på jeres sociale medier, så budskaberne kommer helt derud, hvor idrætten normalt udøves. Din idrætsforening skal ikke give overskud, men den skal løbe økonomisk rundt, så du og dine holdkammerater kan få sved på panden – sammen.
Hvis din idrætsforening og de 8.805 andre DIF-foreninger fortsat skal være der, når idrætsdanmark igen åbner, så skal du blive ved med at betale dit kontingent – også selvom du ikke får idræt for pengene lige nu. Det er din håndsrækning til din idrætsforening.

Børneattest påkrævet for alle børnetrænere

Som klub har I pligt til at indhente børneattester på trænere, der træner børn og unge under 15 år. I idrætten har DIF et særligt ansvar for at sikre, at foreningslivet er et trygt og sikkert miljø for børn og unge, og at misbrugssager forebygges og forhindres. Det er bl.a. derfor lovpligtigt, at klubber og foreninger indhenter børneattester på ALLE, der træner børn og unge under 15 år. Processen er simpel og finder sted digitalt. Hvordan bestilles en børneattest? Hent en detaljeret guide her

Forfatter: DIF
Kontaktperson: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@bordtennisdanmark.dk