Nedtællingen er begyndt:

Om præcis 2 år – søndag den 21. oktober 2012 – spilles EM-finalerne i Jyske Bank Boxen i Herning.

Tænk hvis vi igen skulle opleve en dansker i én af slutkampene…

EM 2009 | MICHAEL MAZE (Foto: Manfred Schillings)EM 2010 | STERNBERG/GROTH (Foto: Manfred Schillings)

DBTU glæder sig til endnu engang at kunne præsentere bordtennis på det absolut højeste niveau for det danske publikum.

Men inden da forestår et stort planlægningsarbejde og en stor indsats af hele organisationen, de frivillige hjælpere og de lokale klubber, der ønsker at bidrage til arrangementet.

Herning Kommune og Sport Event Danmark er DBTUs partnere omkring afviklingen af EM 2012.

Herning Kommune er meget opsatte på at eventen bliver meget synlig i bybilledet – og at vi kan trække mange tilskuere til Herning Messecenter og Jyske Bank Boxen.

Vi har allerede drøftet en lang række side-events, der skal skabe aktivitet og liv i Messecenteret og gøre eventen til mere end blot et europamesterskab – til hele Danmarks (og Europas) bordtennisfestival.

Vi vil naturligvis løbende informere om EM 2012, efterhånden som der er aktuelle nyheder at berette om. Der er her på hjemmesiden oprettet et nyt menupunkt, hvor alle nyheder og informationer omkring EM 2012 vil blive samlet.

Det du, som interesseret bordtennisspiller, -træner eller –leder kan gøre nu og her, er at reservere perioden 17.-21. oktober 2012 (uge 42 – skolernes efterårsferie) i kalenderen – og evt. allerede nu melde dig som frivillig ved arrangementet.

Du binder dig ikke på nuværende tidspunkt til noget som helst – men vil på et senere tidspunkt blive kontaktet direkte omkring frivillige arbejdsopgaver under EM 2012. Send en mail med navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og evt. klub til undertegnede.

Forfatter: Jakob Staun
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: jakob.staun@dbtu.dk